ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

La Infanta Cristina busca suport en la seva cosina Alexia

Tot i no aparèixer gaire en l’escena pública, Alexia de Grècia l’ha defensat en els moments més durs

Alexia de Grècia
Alexia de Grècia | YOUTUBE

Són molts els rumors que diuen que la filla menor dels Reis d’Espanya i el seu marit, Iñaki Urdangarín, estan realitzant tots els tràmits del seu divorci. Així doncs, es confirmaria que la Infanta Cristina passa pels moments més delicats de la seva vida, ja que les passades vacances de Nadal ja les va passar lluny del seu marit, que està complint la condemna pel cas Nóos.

Donada aquesta difícil situació, la Infanta ha hagut de buscar suports en el seu cercle més proper. I una de les persones que li ha fet costat és la seva cosina Alexia de Grècia. Tot i que sempre ha volgut guardar el seu anonimat i no sortir en l’opinió pública, la filla gran de Constantino de Grècia i Ana María de Dinamarca ha defensat la seva cosina en els moments més durs de la seva vida.

Germana de Pablo de Grècia

Probablement, Alexia és la menys coneguda de tots els germans. En canvi, el seu germà Pablo de Grècia s’ha convertit en un fix de l'opinió pública sobretot després del seu matrimoni amb Marie-Chantal Miller. La darrera després d’opinar sobre l’enfrontament que van protagonitzar en un acte públic la reina Sofía i la reina Leticia, en el qual es va posicionar a favor de la seva tieta.

A més, la seva dona Marie-Chantal s’ha convertit en una gran ‘influencer’ i té més de 153 mil seguidors a Instagram. I a través del seu perfil publica, molt sovint, imatges i missatges per mostrar la seva felicitat i els bons moments que passa amb la seva família.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pretty ballerina @prettyballerinas

A post shared by Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) on

Històries similars

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin
La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin | Europa Press

Tant la Infanta Cristina com Alexia de Grècia han passat per situacions similars, ja que els seus marits han estat imputats, i pot ser que aquesta coincidència hagi estat motiu per mostrar-se el seu suport.

La parella d’Alexia, l’arquitecte Carlos Morales, amb el qual viu des de fa dos anys a Canàries, també va ser imputat l’any 2009 per una presumpta adjudicació directa del Pla General d’Ordenació Urbana de l’Ajuntament d’Arrecife (Lanzarote). Tot i això, a diferència d’Iñaki Urdangarín, ell no va entrar a presó, ja que el seu cas es va arxivar per manca de proves.

Sigui com sigui, Alexia de Grècia va confirmar el seu suport i unió amb la seva cosina a l’entrevista que va concedir al diari ‘El Mundo’, on va admetre la seva bona relació: «Ens portem molt bé. Ella continua endavant amb la seva família, els seus fills i la seva feina com pot. El suport que jo li he mostrat és normal, qualsevol ho faria per un familiar que passa moments difícils».


Comentaris

envia el comentari