Kiko Matamoros explica els detalls de l'exclusiva de la seva parella

El col·laborador ha respost totes les preguntes dels seus companys de 'Sálvame' sobre l'entrevista Cristina va concedir a la revista 'Lecturas'

Kiko Matamoros paralva per primera vegada de l'exclusiva de la seva parella
Kiko Matamoros parlava per primera vegada de l'exclusiva de la seva parella | TELECINCO

La nova parella de Kiko Matamoros, que havia estat apartada del focus mediàtic fins al moment, acaba de concedir una entrevista en exclusiva a la revista ‘Lecturas’, per defendre’s de totes les crítiques i acusacions que s’han dit contra ella des que va saltar la notícia de la seva relació amb el conegut col·laborador. Per la seva banda, el col·laborador de ‘Sálvame’ Kiko Matamoros, aprofitava la seva secció per dir què pensava ell sobre l’exclusiva que havia concedit la seva parella i per contestar totes les preguntes dels seus companys.

Va ser ell qui va negociar l'exclusiva

Kiko Matamoros reconeixia que va ser ell qui va convèncer la seva parella Cristina de concedir una entrevista, i també es va encarregar ell de negociar amb la revista el caixet que hauria de cobrar Cristina, tot i que assegura que no va rebre cap mena de comissió per fer-ho.

El col·laborador va voler justificar també el perquè de l’entrevista, admetent que s’havia concedit l’exclusiva a la revista per poder defendre’s de tots els rumors que han perseguit la seva parella des que va sortir a la llum la seva relació sentimental.

Kiko Matamoros va negociar l'exclusiva de la seva parella
Kiko Matamoros va negociar l'exclusiva de la seva parella | TELECINCO

 

Aquest argument no li va semblar del tot creïble a María Patiño, que de seguida va saltar a contestar-li al col·laborador que realment, la seva xicota no havia aclarit cap dels rumors que havien sorgit sobre ella i que només s’havia dedicat a parlar sobre la seva relació amb Kiko Matamoros, com per exemple, quan va confessar que no li importaria tenir un fill amb el col·laborador.

Per la seva banda, Matamoros també admetia, davant la sorpresa de tothom: «em faria molta il·lusió tenir un fill més petit que el meu nét», un comentari que no deixava indiferent ningú que l’estava escoltant. A la vegada, confirmava que la confiança que té en Cristina és plena i sense cap esquerda, i no té cap mena de por que el traeixi. En ser preguntat per les acusacions de l’exmarit de Cristina, Ulises, no es va voler pronunciar perquè volia respectar a qui és el pare del fill de la seva parella.

La teoria dels seus companys

Alguns dels companys de Kiko Matamoros, tenen la seva pròpia teoria sobre per què Cristina s’hauria donat a conèixer mitjançant una exclusiva; tot es reduiria a una estratègia per poder participar en la pròxima edició de ‘Supervivientes’ en el format de famosos, ja que existeixen rumors que asseguren que ja hi ha hagut contactes entre la productora i la interessada.


Comentaris

envia el comentari