ÚLTIMA HORA

👉 La Covid-19 segueix retrocedint a Catalunya, però les hospitalitzacions no s'aturen

URGENT

❎ El TSJC inhabilita el conseller d'ERC Bernat Solé

Carmen Bazán no es pronuncia sobre la polèmica del seu fill

La que sí ha parlat ha estat la tieta del torero, que ha dedicat unes paraules poc amables a Belén Esteban

Imatge d'arxiu de Carmen Bazán. | Gtres

 

Si hi ha un personatge que protagonitza els programes del cor durant els últims dies és Jesulín de Ubrique. Entre els rumors del seu 'affaire' amb Cristina Tàrrega, els moments difícils que viu amb la seva dona i els motius de la ruptura amb Belén Esteban, el torero s'ha convertit en el tema de conversació per excel·lència.

Enmig d'aquesta polèmica, la seva mare, Carmen Bazán, ha decidit mantenir-se al marge i no pronunciar-se ni a favor ni en contra del seu fill. De fet, alguns programes com 'Sálvame' han intentat contactar amb Bazán per saber la seva opinió sobre la situació de Jesulín però aquesta ha rebutjat l'oferta. De la mateixa manera, el programa de Telecinco va revelar que altres membres de la família del torero s'haurien negat a parlar sobre la polèmica.

Laly Bazán parla sobre Belén Esteban

L'única excepció seria la tieta de Jesulín, Laly Bazán, que ha volgut sortir en defensa del seu nebot a l'espai 'Viva la vida'. Però la cosa no es va quedar aquí, ja que Laly va aprofitar l'ocasió per dedicar unes paraules a Belén Esteban: «La família ho va passar malament, va ser una situació molt desagradable. És la veritat, va agafar la seva nena, la seva maleta i va marxar», va dir la tieta del torero.

A més, va afegir aquestes declaracions en relació a les «desgràcies» que havia patit Jesulín. «No va ser la planxa, això va ser posteriorment. El primer que agafava li tirava al cap». Respecte al silenci de la seva germana, Laly va exigir respecte i va demanar a la col·laboradora de Telecinco que s'allunyés.

Cristina Tàrrega desmenteix els rumors

Cristina Tárrega
Cristina Tárrega | Telecinco

 

D'altra banda, Cristina Tàrrega es va mostrar molt afectada pels rumors de la relació que suposadament va mantenir amb el torero. La presentadora va dir a 'Sálvame' que era una informació totalment falsa. «Jo mai he tingut res amb Jesulín. Tinc la sensació que a 'Sálvame' m'odien». El mal moment que està vivint Tàrrega va ser corroborat pel seu amic Luis Rollán que va confessar al programa que «està completament enfonsada i nerviosa».


Comentaris

envia el comentari