Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El fotògraf afirma que María Lapiedra ha comés un greu error

María Lapiedra publica una foto de l’exdona de Gustavo

El col·laborador de Telecinco arremet en directe contra Lapiedra perquè la seva exparella volia mantenir-se en l'anonimat

María Lapiedra fa pública una foto de l'exdona de Gustavo

María Lapiedra fa pública una foto de l'exdona de Gustavo | TELECINCO

 

 

Una nova discussió sacseja la relació de Gustavo González i l’exactriu María Lapiedra. Segons ha explicat 'La Coctelera',  A Gustavo no li ha agradat gens que  la seva parella hagi protestat sobre l’actitud de la seva exparella públicament. 

 

  • També pots llegir:  Maria Lapiedra i Gustavo González confessen el seu desig de «tenir una nena»

L’exactriu porno publica una imatge de l’ex de Gustavo González

És sabut que el fotògraf va mantenir una relació simultània amb María Lapiedra i la seva exdona amb qui va estar més de 30 anys. Després de la seva separació, Toñi, l’exparella de Gustavo, ha esdevingut una de les dones més buscades per la premsa.

 

No obstant això, Toñi ha volgut mantenir-se sempre en l’anonimat i no donar cap opinió al respecte. Tot i haver rebut moltes ofertes per assistir a un plató de televisió i ser entrevistada per saber què pensa sobre els 8 anys en els quals el seu marit li va ser infidel amb María Lapiedra, Toñi ha estat íntegra amb si mateixa i mai s’ha deixat veure. Fins ahir.

 

En un atac d’ira Lapiedra va compartir a través de les seves xarxes socials el rostre de l’exparella de Gustavo, indicant a més a més el seu compte d’Instagram. Encara que va eliminar la imatge poc després, l’anonimat de Toñi ja estava trencat.

 

Els motius de María Lapiedra per treure Toñi de l’anonimat

Segons la declaració de la catalana,  estava tan farta de l’obsessió de Toñi per mirar el seu perfil de manera assídua que va decidir fer pública el compte d’Instagram de l’ex de Gustavo.

 

María Lapiedra firma que Toñi li mira constantment les seves xarxes socials
María Lapiedra afirma que Toñi li mira constantment les seves xarxes socials | TELECINCO

 

Explicava també que Toñi mirava cada dia les seves fotos i 'stories', i que per això sentia que «estava súper obsessionada», fet que li molestava molt perquè ha passat més d’un any des de la ruptura amb el fotògraf.  «Que faci la seva vida»,  li recriminava María Lapiedra.

 

Gustavo González arremet en directe contra María Lapiedra

Gustavo recrimina l'acció de la seva parella
Gustavo recrimina l'acció de la seva parella | TELECINCO

 

Poc li va agradar al fotògraf que la seva parella hagi trencat amb l’anonimat de Toñi. Gustavo li va recriminar en directe a 'Sálvame' que l’error comès és gravíssim, hi ha demanat perdó per sentir-se responsable.

 

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

 

Els col·laboradors del programa van voler conèixer les raons de l’exactriu perquè actués d’aquesta manera. Gustavo va reconèixer que potser la seva parella va poder sentir-se menyspreada en algun moment:  «María ha estat molt ben acollida per la meva família, li tenen molt d’afecte i hi ha hagut un esdeveniment aquest cap de setmana, a ella li hauria agradat ser-hi i jo li vaig dir que vingués, però és complicat i ella es va sentir poc valorada».

 

El paparazzi s’emociona pensant en els seus fills

El fotògraf afirma que María Lapiedra ha comés un greu error
El fotògraf afirma que María Lapiedra ha comès un greu error | TELECINCO

 

González era conscient que l’acte inconscient de la seva parella podria haver perjudicat molt els seus fills, i només de pensar-ho no podia evitar sentir-se culpable:  «Vull reiterar el molt, molt, que els estimo, lluitaré sempre per ells, per la seva tranquil·litat i ara mateix entenc que no tinguin la tranquil·litat que es mereixen… tant de bo això ens serveixi per no seguir cometent errors».

 

  • També et pot interessar: Mark Hamilton creu que la història entre Maria Lapiedra i Gustavo González és un muntatge