Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la cantant Rocío Jurado somrient

Rocío Flores i Gloria Camila homenatgen Rocío Jurado

Amb motiu del 24 aniversari de noses de la cantant amb José Ortega Cano, la filla i la néta de Rocío Jurado la recorden a través d’Instagram

La celebració del 24 aniversari de boda del torero i la cantant ha conduït a la filla i la néta de Rocío Jurado a recordar aquest esdeveniment compartint una imatge molt íntima a les xarxes socials. Rosa Benito també va unir-se a aquesta commemoració i va publicar la mateixa imatge,  una demostració de la relació tan propera que tenia amb l’artista.

Va ser el dia 27 de febrer de 1995 quan la cantant Rocío Jurado i el destre José Ortega Cano van contraure matrimoni. És per aquest motiu que el passat diumenge va ser un dia molt emotiu i sentimental, i les tres van voler recordar l’esdeveniment amb els seus seguidors.

Un dia molt especial

Gloria Camila, filla de la cantant, va voler commemorar aquest dia tan especial compartint una fotografia molt romàntica dels seus pares. «Estigues amb qui et miri com Rocío mira a Ortega», comentava Camila. D’altra banda, Rosa Benito va pujar una imatge de la boda de l’artista amb el següent missatge: «Avui va ser un dia molt especial!!! Va ser un dia meravellós».

La néta de Rocío Jurado vol fer aparició a la televisió

La neboda de Gloria Camila, Rocío Flores, també va dedicar una publicació al seu Instagram a la seva àvia. Es rumoreja que la jove podria tenir la possibilitat de participar a Supervivientes, i que la seva mare, Rocío Carrasco, estaria negociant la seva aparició a la propera edició de  Master Chef Celebrity.