Rocío Flores i Gloria Camila homenatgen Rocío Jurado

Amb motiu del 24 aniversari de noses de la cantant amb José Ortega Cano, la filla i la néta de Rocío Jurado la recorden a través d’Instagram
La família Jurado-Ortega | PINTEREST

 

La celebració del 24 aniversari de boda del torero i la cantant ha conduït a la filla i la néta de Rocío Jurado a recordar aquest esdeveniment compartint una imatge molt íntima a les xarxes socials. Rosa Benito també va unir-se a aquesta commemoració i va publicar la mateixa imatge, una demostració de la relació tan propera que tenia amb l’artista.

 

 

 

Va ser el dia 27 de febrer de 1995 quan la cantant Rocío Jurado i el destre José Ortega Cano van contraure matrimoni. És per aquest motiu que el passat diumenge va ser un dia molt emotiu i sentimental, i les tres van voler recordar l’esdeveniment amb els seus seguidors.

 

 

Un dia molt especial

Imatge compartida per Gloria Camila | INSTAGRAM @gloriacamilaortega

 

Gloria Camila, filla de la cantant, va voler commemorar aquest dia tan especial compartint una fotografia molt romàntica dels seus pares. «Estigues amb qui et miri com Rocío mira a Ortega», comentava Camila. D’altra banda, Rosa Benito va pujar una imatge de la boda de l’artista amb el següent missatge: «Avui va ser un dia molt especial!!! Va ser un dia meravellós».

 

La néta de Rocío Jurado vol fer aparició a la televisió

Imatge compartida per Rocío Flores | INSTAGRAM @rotrece

 

La neboda de Gloria Camila, Rocío Flores, també va dedicar una publicació al seu Instagram a la seva àvia. Es rumoreja que la jove podria tenir la possibilitat de participar a Supervivientes, i que la seva mare, Rocío Carrasco, estaria negociant la seva aparició a la propera edició de  Master Chef Celebrity.