Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Jesús Ruiz amb cara seriosa

María Jesús Ruiz reconeix que Gil Silgado no volia que participés a ‘GH DÚO’

La concursant del ‘reality’ també declara a 'Límite 48 Horas' que la seva exparella és l’únic home que l’ha estimat de veritat

Si s’hagués de nomenar una protagonista de l’actual concursGH DÚO’ de Telecinco seria, sense cap mena de dubte, l’ex-Miss Espanya María Jesús Ruiz. Si bé els escàndols amorosos amb Antonio Tejado han sigut el tema principal durant aquests últims dies, la darrera gala va estar marcada per les afirmacions de la concursant respecte a José María Gil Silgado, la seva exparella i pare de la seva primera filla, Alba.

L’origen de les declaracions va ser el complement que María Jesús Ruiz va portar posat durant l’última gala ‘Límite 48 horas’ del programa de Telecinco; l’exmodel portava un  mocador morat lligat al canell, complement que portava posat en el moment en què es va projectar un vídeo on la jove apareixia tocant l’entrecuix de Tejado.

L’hàbil Jorge Javier Vázquez va aprofitar l’ocasió per preguntar-li a l’exconcursant Julio Ruz sobre el vídeo que acabaven de veure. «L’únic que espero és que no portés el mocador posat, el que porta ara, perquè és un regal de Gil Silagdo i se’l posa per recordar-lo a ell. Espero que mentre se l’estava tocant no el portés posat», confessava molest el que fou exparella de María José.

Julio Ruz y María Jesús Ruiz
El mocador morat que portava María Jesús durant la gala era un record de Gil Silgado | Telecinco

 

«Un regal de l’únic home que m’ha estimat»

El presentador Jorge Javier no va dubtar en parlar directament amb els participants del ‘reality’ en directe, i es va dirigir a Ruiz per descobrir què amagava aquella peça morada que portava lligada: «És un regal de l’únic home que crec que m’ha estimat en tota la meva vida», declarava la concursant, afegint que «l’estimo i l’estimaré sempre». Fou llavors quan va dir que Gil Silgado no volia que ella entrés al programa.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

«Em sento molt sola i sé que aquí no encaixo. Me’n recordo de totes les paraules que em va dir abans d’entrar, em va dir que no entres perquè patiria molt», va explicar visiblement emocionada. No obstant això, va mostrar la seva fermesa i discrepàncies respecte a Silgado: «segueixo pensant que no tenia raó, que jo he fet el que havia de fer i que vull un suport en ell, però estimo la meva vida i no vull estar lligada a ningú»

Alguns dels participants, en contra de Ruiz

Carolina Sobe, una de les concursants que menys es tallen a l’hora d’expressar les opinions pròpies, es va mostrar sorpresa i disgustada amb les declaracions de Ruiz. Concretament, la rival dins del programa va declarar que «ara resulta que qui més l’ha estimat és qui l’ha posat verda pels platós. I ara resulta que se’n recorda d’ell cada cop que deixava d’estar coquetejant amb l’altre. El joc que està fent María Jesús és horrible, no té coherència».