Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban, molt alterada en un plató de televisió.

Belén Esteban parla sobre la subhasta de la casa de Toño Sanchís

La col·laboradora de Telecinco va explicar a ‘Sálvame’ alguns detalls de la compra de la casa del seu exrepresentant

 

Després que la subhasta de la casa de Toño Sanchís ja ha finalitzat i ja té comprador, Belén Esteban ja respira tranquil·la i se sent molt feliç, tot i que encara té pendent rebre diners del seu exrepresentant. El comprador ha adquirit l’habitatge per 376.000 euros.

Belén Esteban parla sobre la subhasta per primera vegada

Aquesta setmana, Belén Esteban va aparèixer al seu programa diari de Telecinco visiblement contenta. I és que la col·laboradora de ‘Sálvame’ va explicar que ja havia finalitzat la subhasta de la casa del seu exrepresentant, Toño Sanchís, i  va voler comentar alguns aspectes de com havia anat el procés.

Tot i això, la de San Blas es va mostrar cautelosa i va mesurar les seves paraules, recomanada pels seus advocats: «Fins que no vegi als meus advocats i em donin el vistiplau, no diré res. Però hi ha moltes coses que vàreu dir aquí que són mentida», va començar Belén que contestant a la pregunta d’algun company seu sobre a qui es referia va dir: «Qui es queda la casa, es queda el deute de la hipoteca i vosaltres vàreu dir que no, per exemple».

Belén Esteban ho explicarà tot quan els seus advocats li donin el vist-i-plau
Belén Esteban ho explicarà tot quan els seus advocats li donin el vistiplau | TELECINCO

 

Tot i la seva evident felicitat per la seva victòria davant de Toño Sanchís, Belén es va contenir molt amb els seus comentaris i va admetre que «Estic desitjant parlar del tema i explicar tot el que ha passat, però jo quan em digui el meu advocat, parlaré». La col·laboradora de ‘Sálvame’ però, li posava una mica de tensió a l’ambient alertant als seus companys que quan ho expliqui tot «Us posareu les mans al cap».

Qui ha guanyat la subhasta?

La qüestió que no ha estat resolta durant el programa és qui s’ha quedat amb la casa, ja que el preu que s’ha pagat és molt superior al que val un xalet de prestacions similars.  I és que l’import total ha estat de 376.000 euros sumats als 260.000 euros que tenia la casa, fet que sorprèn que algú hagi volgut la casa per més de 600.000 euros quan n’hi ha de característiques molt similars per 500.000 euros.

Belén Esteban afirma saber qui s'ha quedat la casa
Belén Esteban afirma saber qui s'ha quedat la casa | TELECINCO

 

Aquest fet, podria fer pensar que el mateix Toño podria haver comprat la casa a través d’una tercera persona  amb la qual hauria pactat com pagar-li. A més, les declaracions contundents de Belén Esteban en què afirmava que: «Jo tinc clar qui s’ha quedat la casa», tot i que la subhasta ha estat anònima, fan augmentar les opcions d’aquesta possibilitat. Amb tot, en cas de no ser Toño, a través d’un tercer el comprador, l’exrepresentant de Belén haurà d’abandonar el domicili en un mes.

Toño Sanchís no ha fet declaracions en tot el procés de la subhasta

Durant tot el procés de la subhasta, diversos mitjans de comunicació es van apropar a la casa per intentar aconseguir algunes declaracions de Toño Sanchís i saber com anava la venda del xalet, tot i que sense aconseguir aquest objectiu.

Només un dia, se’l va poder veure sortir acompanyat del seu fill i en veure els periodistes, Toño va fer que les càmeres enfoquessin al menor. En aquell moment, el reporter de ‘Sálvame’, Kike Calleja, que havia connectat en directe amb el programa, va haver de tallar la connexió després de recomanar a Toño que no ho fes.