Susanna Griso i María Zurita marxen juntes de viatge

La presentadora i la neboda de Joan Carles I van passar un cap de setmana entre amigues a Àvila

Susanna Griso junto a María Zurita y otras amigas
Susanna Griso ha estat d'escapada rural amb les seves amigues | Instagram

 

Susanna Griso està cada dia al capdavant del programa ‘Espejo Público’, un dels espais televisius amb més audiència i més populars en la franja horària matinal. Els temes que es tracten estan sempre relacionats amb l’actualitat i aborden des de temàtiques socials fins a assumptes polítics.

L’alta exigència que suposa treballar en un programa com aquest fa que Griso necessiti moments d’oci per desconnectar de la seva rutina. Precisament aquest cap de setmana, la presentadora ha decidit dedicar-se un moment per a ella i viatjar amb les seves amigues a Àvila. Cal destacar que entre les components del grup hi havia María Zurita, neboda de Joan Carles I.

Un cap de setmana ple d’activitats

Susanna Griso y sus amigas en las Cuevas del Águila
Susanna Griso a les coves del l'Àguila | Instagram  

L’allotjament que van triar per fer la seva escapada rural va ser l’Hotel La Casa de los Tomillares, que s’ubica a uns cinc quilòmetres de la població de Candeleda. Tal com es va poder veure a les xarxes socials de Susanna i María, les amigues s’ho van passar d’allò més bé.

Algunes de les activitats que van fer van ser passejar pel Santuario de Nuestra Señora de Chilla, provar la gastronomia local de la zona o practicar senderisme pels paisatges naturals d’aquesta ciutat. A més, el grup no va poder resistir-se a fer una de les propostes més habituals entre els turistes que visiten la zona. Es tracta de veure en persona les famoses coves de l'Àguila, que s’ubiquen al Cerro de Romperropas i compten amb una profunditat de 50 metres i un recorregut d’un quilòmetre.

Zurita dedica aquestes paraules a les seves amigues

De manera paral·lela a les activitats, les amigues van compartir moments de complicitat i moltes estones de conversació. I sembla que és el que necessitava Zurita, perquè va acabar el cap de setmana escrivint aquestes paraules a les seves xarxes socials. «Escapada d’amigues! Gràcies, noies!».

Cal recordar que la neboda de Joan Carles I va viure fa aproximadament un any una situació complicada a nivell personal. El seu fill Carlos va néixer als sets mesos i mig d’embaràs i va necessitar cures especials a l’hospital. Aquest fet va preocupar molt a la mare del petit però tot es va quedar en un ensurt perquè actualment el nen es troba en plena forma.


Comentaris

envia el comentari