Alejandra Rubio i la seva parella a urgències

Alejandra Rubio, a urgències per Sant Valentí amb la seva parella

Tot i no ser un pla del més romàntic, la filla de Terelu va acudir a un hospital madrileny acompanyada del seu xicot Álvaro

El dia de Sant Valentí no va ser l’ideal per a la filla de Terelu i el seu xicot Álvaro, ja que es va veure la parella entrant per les portes d’urgències d’un hospital de Madrid. Segons ha explicat 'La Coctelera', tot i que es desconeixen els motius de la visita mèdica, se sap que la filla de Terelu es va realitzar diverses proves mèdiques.

L’entrada de la parella al recinte hospitalari va ser a primera hora del matí, després que Alejandra realitzés diferents anàlisis. Els resultats van ser positius i van confirmar el perfecte estat de salut de la jove, la qual cosa els va permetre tornar a casa aviat.

Sense perdre l’estil

Encara que la visita a un hospital no sigui del tot festiva, Alejandra Rubio va deixar-se veure amb un estil molt cuidat propi de les seves aparicions públiques. La filla de Terelu té molt clar que l’estil és un dels seus punts forts, i va encaminar-se a l’hospital molt ben conjuntada amb la seva parella amb roba negra i botes militars, una indumentària molt 'dark'. El protagonista del conjunt va ser una bossa de Gucci valorat en 1.300 euros que el seu pare li va regalar per Nadal.

Alejandra Rubio sempre cuida el seu aspecte
Alejandra Rubio sempre cuida el seu aspecte | CEDIDA

 

  • També et pot interessar:  Terelu Campos vol portar a judici a qui digui que la seva filla té anorèxia

Molt activa a les xarxes socials

Sembla que la visita d’urgències d’Alejandra no va ser per cap motiu de gravetat. Fa poc la vam poder veure somrient gràcies una fotografia que la néta de María Teresa Campos va compartir al seu perfil d’Instagram.  «Mai pujo fotos somrient però avui estic 'happy', què us sembla?», comentava Rubio.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Alejandra medita sobre els seus estudis

Fa poc vam conèixer la notícia que Alejandra Rubio abandonava els seus estudis de Disseny de Moda per començar a estudiar Dret el pròxim any acadèmic. Mentrestant, realitzarà un programa en el canal MTMAD on compartirà el seu dia a dia amb l’audiència, i treballarà com hostessa d’imatge per al club 'Oh my club' de Kiko Matamoros.

Així confirmava el canvi de trajectòria en els seus estudis:  «Vaig començar disseny de moda, i encara que pensava que ho tenia clar, em vaig equivocar. El dia de Reis vaig asseure els meus pares i els hi vaig dir que ho anava a deixar, però no per deixar d’estudiar. Al setembre començo a estudiar Dret».

Alejandra Rubio afirma que vol estudiar Dret
Alejandra Rubio afirma que vol estudiar Dret | TELECINCO

 

Alejandra ha volgut allunyar-se de la tradició televisiva de la seva família i ha volgut deixar clar que ella no és una «'nini' que vol viure de gratis»: «Penso que serà una carrera concorde amb mi i no crec que em costi aprovar-la perquè sempre he estat una persona de treure bones notes».

La seva mare s’ha mostrat tranquil·la amb el futur professional de la seva filla, i confessa que «l’ideal per a una mare és que la seva filla porti una vida normal, d’aixecar-se a les vuit del matí, que estudiï i que treballi».

  • També et pot interessar:  María Teresa Campos mostra el seu costat més sexual en el seu programa