Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'èxit professional del matrimoni els ha aportat molts beneficis

Els negocis d'Iker Jiménez i Carmen Porter superen el milió d'euros

El matrimoni que presenta el programa de misteris 'Cuarto Milenio' té nombrosos beneficis i un patrimoni milionari
L'èxit professional del matrimoni els ha aportat molts beneficis
L'èxit professional del matrimoni els ha aportat molts beneficis | CEDIDA

Els negocis del matrimoni format per Iker Jiménez i Carmen Porter rutllen la mar de bé i els estan aportant una abundant fortuna. La parella, famosa per presentar  el programa de successos paranormals ‘Cuarto Milenio’ des de fa 13 anys, posseeix dues productores que els han aportat un gros patrimoni milionari.

Les seves empreses 

La primera empresa, Producciones Digitales Milenio 3 SL, que va ser creada l’any 2005, és la que major èxit els ha donat: en el seu últim exercici va facturar 3,2 milions d’euros i va obtenir 2 milions en beneficis.

A aquesta productora pertany tot el merchandising del programa ‘Cuarto Milenio’, és a dir, la propietat intel·lectual i el dret sobre el contingut d’aquest programa, així com els beneficis que se’n derivin d’ell, pertanyen completament al matrimoni.

Iker i Carmen poseeixen dues empreses d'activitats audiovisuals
Iker i Carmen posseeixen dues empreses d'activitats audiovisuals | CEDIDA

 

  • Notícia relacionada: Pablo Motos: «Vaig estar a punt de perdre-ho tot»

La seva segona empresa, Alma Productora Audiovisual SL, fundada el 2018, és de molt recent creació i per tant, no es podran saber els resultats del seu primer exercici fins al pròxim any, tot i que veient la seva traça amb els negocis, se'ls augura un bon futur econòmic en aquesta nova empresa.

El seu èxit traspassa la televisió i el matrimoni s’atreveix també a crear museus del fet paranormal; fa poc van realitzar un Tour per diverses ciutats espanyoles amb una exposició anomenada  ‘Cuarto Milenio: la exposición’ que va esdevenir un èxit rotund, ja que fins i tot van haver d’ampliar el calendari.

'Cuarto Milenio' va realitzar una exposició per les ciutats espanyoles
'Cuarto Milenio' va realitzar una exposició per les ciutats espanyoles | CEDIDA

 

Es tracta d'un èxit forjat en el temps a base de constància i de creure en el que un fa. Sens dubte aquesta és la fórmula màgica perquè aquests dos professionals segueixin al peu del canó amb un programa tan diferent.

Un matrimoni proper i senzill

Tot i estar en una posició econòmica envejable, la parella sempre ha donat mostres de ser molt propera i humil, i mai se’ls ha vist mostrant cap mena d’ostentació; el mateix Iker, confessava que no té mòbil i que ni tan sols porta diners a sobre normalment, ja que la que du la cartera és la seva dona.

Un programa com el seu, que a part d'abordar temes paranormals, ens acosta a novetats mèdiques i tecnològiques, és tota una fita que aguanti en antena durant tants anys; això és un bon senyal que encara li queda molta vida en el futur.

  • Notícia relacionada: Risto Mejide salva la seva empresa de publicitat