La parella formada per Marc Márquez i Lucía Rivera es consolida

La model hauria conegut ja a la família del pilot de MotoGP

Marc Márquez i Lucía Rivera
Marc Márquez ja hauria presentat a Lucía Rivera a la seva família | Cedida

Fa poques setmanes es va fer públic que Marc Márquez i Lucia Rivera tindrien una relació. Ara, es confirmaria que aquesta nova parella va en serio. La filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera ja hauria conegut la família del pilot de MotoGP, segons declaracions de ‘Informalia’. Ho hauria fet durant la celebració, el passat diumenge 17 de febrer, l’aniversari de Marc Márquez a la casa familiar de Cervera.

Segons declaracions d’’Aurucitys’, el dia abans, dissabte, la parella hauria anat a sopar al restaurant de Barcelona ‘La Cosa Nostra’, acompanyats del germà del pilot, Àlex Márquez. El diumenge Márquez var una barbacoa amb familiars i amics a casa seva. Entre els presents estaria Lucia Rivera, on la model va poder conèixer a les persones més properes a la seva nova parella.  

Més aprop dels 30 que dels 20

Marc Márquez, per la seva banda, ha volgut agrair totes les felicitacions rebudes amb un petit vídeo on s’ha cantat a si mateix la típica cançó d’aniversari, i ha reflexionat que el temps passa ràpid: «Ja estem més a prop dels 30 que dels 20, però que hi farem». Per acabar explicant que venia d’una barbacoa familiar amb «menjar, pastís, el dos, el sis i algun regalet que ha caigut per aquí».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks to everybody for all your birthday wishes and for your support! One year more, 26!

Una publicación compartida de Marc Márquez (@marcmarquez93) el

L’emotiva felicitació d’aniversari entre els germans Márquez

Els germans Márquez
Àlex Márquez no ha volgut perdre l'ocasió de felicitar al seu germà els seus 26 anys | Cedida

 

El passat dimarts 17 de febrer, el pilot de MotoGP Marc Márquez complia 26 anys i el seu germà petit, Àlex Márquez, no va voler perdre l’ocasió per compartir una tendra foto familiar de quan eren petits a les seves xarxes socials, acompanyat de la frase «Una imatge val més que mil paraules! Feliç aniversari germanet».

Els seguidors dels dos germans no han esperat un minut per comentar la bonica fotografia amb comentaris de felicitacions, d’agraïment per compartir una fotografia tant intima inclús algunes bromes sobre la imatge.


Comentaris

envia el comentari