Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jesús Janerio en su rueda de prensa para anunciar su vuelta a los ruedos

Jesulín tenia una doble vida amb Belén Esteban i Natividad Expósito

Les proves aportades per Expósito a 'Viva la vida' evidencien que el torero va mantenir dues relacions sentimentals al mateix temps

Natividad Expósito, antiga parella del torero
Natividad Expósito era l'antiga parella del torero | TELECINCO

 

El programa de 'Viva la Vida' emès a 'Telecinco' ens va oferir el passat cap de setmana una informació exclusiva que donarà pas a molta polèmica  en els propers debats dels canals de 'Mediaset España'.

Segons ha explicat 'La Coctelera', Emma García, presentadora de l’espai televisiu, va convidar a Natividad Expósito a compartir el seu testimoni sobre la relació que va mantenir durant la dècada dels 90 amb Jesulín de Ubrique.

  • També et pot interessar: Diego Arrabal revela que va gravar la infidelitat d’un nòvio de Terelu

Expósito parla de la doble vida del torero

El fet més rellevant ha estat les dates en les quals Jesulín va tenir la relació sentimental amb Expósito, ja que coincideixen amb les de la relació de Belén Esteban amb ell. Natividad ha volgut confirmar aquesta informació assistint al plató de 'Viva la vida'. A més a més, va confessar que quan el torero i ella era eren parella a mitjans dels noranta,  el torero ja tenia una relació sentimental amb la contertuliana de 'Sálvame'.

Jesulín de Ubrique i Belén Esteban mentre eren parella
Jesulín de Ubrique i Belén Esteban mentre eren parella | CEDIDA

 

A més de la mateixa presentadora Emma García, els paparazzis Diego Arrabal i Aurelio Manzano van ser els qui van conduir l’entrevista en directe, de l’exparella de Jesulín de Ubrique.

Les proves que demostren els fets

L’entrevistada no es va limitar a oferir el seu testimoni, sinó que va portar evidències prou clares que donaven suport al seu relat: «Tinc una cinta amb gravacions de converses». El programa va fer públiques més tard aquestes proves, les quals poden escoltar-se a les xarxes socials del programa 'Viva la vida'.

Tanmateix, Expósito va fer pública una situació molt delicada que va patir amb el torero. Després de quatre meses de relació amb Jesulín, ella va quedar-se embarassada i li va comunicar la notícia a qui llavors era la seva parella, qui no s’ho va prendre gens bé.

Però Natividad va voler anar més enllà. Durant la compareixença en un altre programa li va ensenyar aquests mateixos àudios a la periodista María Patiño, qui es va posar a plorar immediatament.  «Plores perquè a tu també et va fer el mateix, oi?», li va preguntar Expósito a la presentadora gallega.  

  • També et pot interessar:  Belén i Jesulín van ser pares perquè ella fos acceptada per la família