Ana Rosa parla de sexe: «Mai vaig tenir por de tenir relacions sexuals»

L’educació que va rebre la periodista en un col·legi de monges no la va influir a l’hora de mantenir relacions

Ana Rosa habla de sexo
La periodista Ana Rosa Quintana dóna la seva visió del sexe en una entrevista | El Español

Quan una de les periodistes mes conegudes de Telecinco, Ana Rosa Quintana, es va indignar al veure l’’edredoning’ de Sofía Suescun i Alejandro Albalá, les crítiques van saltar titllant de ‘puritana’ a la presentadora. Segons informa ‘La Coctelera’, Ana Rosa ha volgut mostrar a l’audiència la seva part transgressora i ha parlat de sexe en una entrevista per ‘El Español’.

Ana Rosa va anar a un col·legi de monges

En l’entrevista, Ana Rosa explica que va rebre educació en un col·legi de monges, però que això no ha influït a l’hora de mantenir relacions sexuals: «El col·legi de monges no em va influir, mai he tingut por de tenir relacions sexuals», revelava al mitjà. La presentadora va decidir obrir-se i va parlar obertament de sexe i, fins i tot, de la seva pròpia experiència.

No obstant això, la imatge que transmet la presentadora a través de la petita pantalla ha sigut sempre de rectitud i professionalitat. Tracta d’explicar tots els temes amb un punt de vista objectiu encara que, amb el tema del sexe, la periodista prefereix no aprofundir.

La presentadora fue a un colegio de monjas
Ana Rosa explica que mai s'ha sentit influenciada per l'educació que va rebre | El Español

 

Ana Rosa afirmava «que cadascú faci el que li doni la gana i que se’n vagi al llit amb qui vulgui, tants cops com vulgui. Però jo necessito tenir sentiment. El sexe és una prolongació del sentiment. No és només una satisfacció momentània». Durant l’alliberació sexual a Espanya, la periodista va poder experimentar el que va suposar per la població i els ideals del moment: «Les periodistes vam trencar molts tabús i vam començar a treure importància a totes les pors que hi havia hagut».

En cap cas, va assegurar Ana Rosa, va haver-hi res que impedís que experimentés i visqués la seva sexualitat satisfactòriament. Tot i això, va reafirmar-se en el rebuig cap al sexe sense amor ni afecte. Respecte a la influència de les ideologies polítiques en el sexe, Ana Rosa tenia molt clara la seva opinió: «La gent del PCE sempre ha sigut molt conservadora en les seves relacions. Uns ho fan més per davant i altres més per baix». Sobre practicar el sexe en multitud, Ana Rosa assegurava que mai s’hi ha sentit atreta: «A mi les orgies no m’han interessat mai».

Els amors platònics d’Ana Rosa

La educación sexual es muy importante
La presentadora considera Robert Redford i Paul Newman com a mites eròtics | El Español

 

Robert Redford o Paul Newman són homes que la presentadora considera els seus mites eròtics. Tanmateix, va afirmar que alguns actors espanyols li criden l’atenció, com Alex González o José Coronado, del qual confessa que: «ha sigut objecte de desig quan era jove, quan era madur i ara que és gran. Perquè ha sabut superar el temps amb naturalitat».


Comentaris

envia el comentari