Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana mostra públicament la seva habilitat secreta

La presentadora va demostrar la seva destresa per moure les orelles després de la insistència dels seus companys i del públic

La presentadora dels matins a 'Telecinco', Ana Rosa Quintana, s’ha atrevit a revelar-nos una de les seves habilitats secretes. Segons ha explicat 'La Coctelera', aprofitant l’espai que el programa dedica al 'club social', en el qual els col·laboradors debaten sobre temes que tenen relació amb els realities i la premsa rosa, Ana Rosa ha mostrat com mou les orelles.

Com va arribar la presentadora a aquesta situació? Un dels contertulians de 'El Programa de Ana Rosa', Alessandro Lequio, expressava el seu desacord amb el sobrenom que Kiko Rivera li havia posat a la seva parella Irene Rosales, «orelletes».

  • També et pot interessar:  Gemma Nierga i Gloria Lomana, noves col·laboradores de 'El Programa de Ana Rosa'

La seva habilitat per moure les orelles

Va ser en aquell moment que Ana Rosa Quintana va intervenir en el debat i va tallar a l’italià dient-li el següent: «A mi no em parleu d’orelles i això que tinc una habilitat amb elles». Amb aquesta confessió es deixava endevinar un possible complex de la presentadora, el qual va sorprendre els seus companys de plató i a l’audiència en general.

Ana Rosa ho va confessar sense gens de vergonya: «Les moc, però no, ara no ho faré». No obstant això, els col·laboradors van insistir a veure una demostració de la seva habilitat. Antonio Rossi va voler animar a la presentadora comentant que ell també té la mateixa destresa amb les orelles. Tot i això, la presentadora va exposar que la seva decisió de no fer-ho en públic era per por que la mostressin a tots els 'zappings' de la televisió.

Ana Rosa Quintana i Alessandro Lequio
Els companys de la presentadora i el públic l'animaven a ensenyar la seva habilitat | TELECINCO

 

La insistència per veure una demostració de la seva nova habilitat descoberta la van portar a retirar-se el cabell rere les orelles per mostrar com movia de dalt a baix les seves orelles. El públic va mostrar la seva admiració aplaudint efusivament i els seus companys la van tirar floretes.

A més a més, la presentadora va comentar que l’habilitat l’ha pogut desenvolupar per la gran mida de les seves orelles. Davant d’aquesta confessió, Bibiana Fernández va mostrar-se en desacord i va respondre: «Jo conec a gent que té les coses grans i que no les mouen bé». La perspicàcia d’aquest comentari va fer riure tant als contertulians com al públic.

Tot i que la destresa d’Ana Rosa no ha aparegut de moment a cap 'zapping' televisiu, el cert és que l'endemà de la seva demostració,  les xarxes socials i els portals d’Internet sobre televisió s’han volgut referir a aquest fet tan divertit.

Les habilitats secretes dels famosos

Ana Rosa Quintana no és l'única figura pública amb habilitats secretes. Una altra famosa que ens va sorprendre amb la seva gran capacitat de cant i de ball va ser Lara Álvarez, copresentadora de 'Supervivientes'.

Succeeix el mateix amb David Bisbal, qui a més de ser un cantant reconegut és un esportista talentós i un aficionat a la pesca esportiva i al submarinisme. I No podem oblidar l’habilitat de dibuixar d’Andreu Buenafuente, presentador de 'Late Motiv', els dibuixos dels quals podem trobar al seu blog.

  • També pots llegir:  Telecinco prova un matí sense 'Mujeres y Hombres y Viceversa' per comprovar-ne l'audiència