Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén y Jesulín cuando eran pareja

Belén i Jesulín van ser pares perquè ella fos acceptada per la família

La col·laboradora de ‘Sálvame’ va assegurar fa 19 anys que es va quedar embarassada per aconseguir l’acceptació de la família de Jesulín
Belén y Jesulín cuando eran pareja
Belén i Jesulín quan eren parella | Cedida  

No hi ha dubte que el passat entre Jesulín de Ubrique i Belén Esteban és un dels temes més comentats en els últims dies als programes del cor.  Tot va començar amb les gravacions que va publicar Diego Arrabal  sobre el torero, on assegurava que els motius de la seva ruptura amb la col·laboradora de ‘Sálvame’ no eren els que ella havia explicat en el seu moment.

Tot i la pressió que està vivint Esteban com a conseqüència dels rumors i novetats que es publiquen sobre la seva relació amb Jesulín, ella prefereix mantenir-se al marge. De fet, hauria sigut la seva filla, Andrea, qui li hauria recomanat aquesta postura  davant de la polèmica sobre els seus pares.

Moments de tensió a 'Sálvame'

Però la impulsivitat de ‘La princesa del pueblo’ ha ocasionat diferents escenes tenses durant els últims dies. Un d’ells es va viure la setmana passada a ‘Sálvame’, quan la col·laboradora va decidir abandonar el plató perquè estava indignada en relació a la informació que es donava sobre la seva ruptura amb el torero.

Ara, s’ha sumat una nova informació a la polèmica, ja que ha sortit a la llum una entrevista que va concedir Esteban al programa ‘Tómbola’ on afirmava que es va quedar embarassada per aconseguir l’acceptació de la família del torero.

  • Notícia relacionada: Belén Esteban revela més detalls de l’examant de Jesulín

Unes declaracions de l’any 2000

Belén Esteban en su entrevista en 'Tómbola'
Belén Esteban en la seva entrevista a 'Tómbola' | Youtube  

Els fets es remunten a l’any 2000, uns dos mesos després que Jesulín fes pública la seva ruptura amb Belén. En aquell moment, ‘La princesa del pueblo’ va anar al plató de ‘Tómbola’ amb ganes d’explicar la seva veritat.

Una de les frases més sorprenents que va dir va ser la següent: «Ell volia tenir un fill i veia que també era la solució a tots els problemes que teníem. Vam voler tenir una nena perquè m’acceptessin, ja que la convivència era terrible». A més, Belén va deixar clar que l’entorn del torero va ser el culpable de la seva ruptura. «A mi l’únic que em fa pena en aquella casa és Jesús. Potser ell estigui patint més que jo», va dir.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Belén va tenir la seva filla per ser acceptada a la família de Jesulín | Cedida
 

  • També et pot interessar: Ana Rosa Quintana demana més respecte per a Belén Esteban