Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Oriana celebra su primer San Valentín soltera

Oriana confessa que ha perdut l’interès pel sexe

L’extronista gaudeix de la seva solteria i es declara asexual
Oriana celebra su primer San Valentín soltera
Oriana es declara asexual | Telecinco
 

Oriana Marzoli continua sorprenent els seus seguidors. En un dels vídeos que publica al seu canal de MTMad, l’exconcursant de ‘Gran Hermano’, en aquesta línia, va explicar que se sent molt còmoda sense parella i va  confessar que, fins i tot, ha perdut l’interès pel sexe. «Estic com asexual», va assegurar.

La veneçolana va parlar sobre aquesta temàtica en relació amb la celebració de Sant Valentí. En aquest sentit, Oriana va comentar que passaria la jornada sola després de finalitzar la seva relació amb Luis Mateucci.

La importància de l’autoestima

Però lluny d’estar trista, l’extronista es va mostrar contenta de tenir més temps per ocupar-se d’ella mateixa. «No és necessari tenir una parella per passar Sant Valentí. El que és important és estar bé amb un mateix, estimar-se i valorar-se. A vegades ens deixem emportar pels sentiments i això no serveix per a res», va opinar.

  • Notícia relacionada: Oriana s'estalvia pagar la sanció per abandonar 'GH VIP'
Oriana celebra su primer San Valentín soltera
Oriana passa el seu primer Sant Valentí sense parella | Telecinco
 

Amb la intenció de passar de la teoria a la pràctica, la veneçolana va decidir anar a fer-se la manicura. En aquest context, Oriana va mantenir una conversació amb la noia que li estava fent les ungles que no va deixar indiferent ningú.

Primer va deixar entreveure que, tot i estar soltera, hi havia un home que li rondava pel cap. «Jo no vull parella fins que vingui un que m’agrada, que està als Estats Units. I com no vindrà fins d’aquí a un any, em quedaré sola», va explicar.

«No tinc ganes de res, ni tan sols de fer-ho»

La venezola pasa el día haciéndose las uñas
Oriana ha decidit dedicar-se el dia a ella mateixa | Telecinco  

Però la confessió que va deixar a tothom amb la boca oberta va arribar després, ja que l’extronista va sincerar-se sobre el seu estat d’ànim amb aquestes paraules. «No tinc ganes de res, ni tan sols de fer-ho.  Tinc alguns nois amb els quals vaig estar fa temps però em fa mandra. Estic com asexual, em sorprenc a mi mateixa perquè jo, normalment, quan ho deixo amb algú de seguida vull conèixer una altra persona».

Aquest canvi en la manera de veure la vida se suma a altres decisions que ha pres recentment la veneçolana. Per exemple,  va trencar la seva amistat amb Aless Gibaja perquè va sentir que no li donava tot el suport que necessita per part d’un amic.

Oriana y Aless Gibaja ya no son amigos
Oriana ha trencat la seva amistat amb Aless Gibaja | Cedida  
  • També pots llegir: Oriana Marzoli incendia Instagram amb el seu últim nu