Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fran Rivera en un photocall

Francisco Rivera parla per primera vegada sobre els seus fills

El destre va aprofitar la presentació d’uns nous productes gurmets per parlar dels seus petits

Fran Rivera va acudir a un esdeveniment pel dia de Sant Valentí
Fran Rivera va acudir a un esdeveniment pel dia de Sant Valentí | CEDIDA

 

És la primera vegada que Francisco Rivera parla sobre els seus fills. Segons ha explicat 'La Coctelera', el passat dijous el vam poder veure com ambaixador per a la presentació d’uns nous productes gurmets. Aprofitant l’interès que tenen per ell els mitjans de comunicació, el torero es va aventurar a parlar dels seus fills.

Trobant-se en una de les millors etapes de la seva vida, fa un mes que va arribar al món el primer fill baró del destre, a qui li han posat el nom de Curro. Fa poc ha complert un mes de vida i és evident que és un gran motiu de felicitat per a Francisco Rivera i la seva parella Lourdes Montes.

El matrimoni li encanta veure el seu fill gatejant per casa i demanant per jugar amb ell en tot moment. Rivera ha confessat que gaudeix veient com la seva parella vesteix i dutxa el seu fill, tot i que el torero ha comentat que «el nen no servei per a res».

És el més consentit de la llar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A més a més, Rivera va explicar que el seu fill és molt graciós i que és un nen molt feliç: «És el més consentit de casa per totes les dones i és un 'tio bueno'». Davant la típica pregunta del parentesc físic del nen, el destre no va atrevir-se a donar una resposta concreta, però va comentar que té les orelles del seu avi. D’altra banda, va afegir que «a casa tenim bastants discussions per com dir al nen perquè jo li dic Fran i la seva germana Carmen també».

Aviat Carmen complirà 4 anys, i el seu pare ha reconegut estar 'boig' per la seva primera filla amb la dissenyadora: «Estic amb la meva filla molt boig. Li encanta acompanyar-me al camp i muntar a cavall».

Una relació idíl·lica amb la seva filla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Carmen i Curro tenen una altra germana gran fruit de l’anterior matrimoni de Rivera amb Eugenia Martínez.

La filla, de 19 anys,  manté una molt bona relació amb el seu pare, i de fet va intentar mudar-se a Sevilla per estar més a prop d’ell, tot i que no va poder adaptar-se del tot a la ciutat. Tot i això, és sabut que pare i filla es veuen sovint, i que aquesta es desplaça a la capital per poder estar amb els seus germans petits.

Francisco Rivera té una relació molt bona amb la seva filla gran Cayetana
Francisco Rivera té una relació molt bona amb la seva filla gran Cayetana | CEDIDA