Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Carlota Corredera se sincera sobre els problemes de pes que va patir

La presentadora gallega ha presentat el llibre '¿Por qué engordamos?', de Dolores Saavedra

Carlota Corredera durant un programa de 'Sálvame' | Telecinco
 

Si hi ha alguna presentadora que ha sigut un exemple de superació i persistència a l'hora d'aconseguir baixar de pes, aquesta és Carlota Corredera. En els últims anys, els espectadors de Telecinco i els seus companys de professió  han sigut testimonis de la pèrdua de quilos que ha experimentat. Això sí, ella sempre ho ha fet amb un somriure a la cara i sense cap problema a l'hora de parlar sobre els seus problemes de pes.

Una de les persones a la qual sempre ha mostrat el seu agraïment Corredera és la doctora Dolores Saavedra. De fet, gràcies a les seves pautes i maneres d'entendre l'alimentació ha pogut avançar en el seu espectacular canvi físic.

Un acte molt especial

Per aquest motiu, la presentadora no es va voler perdre la presentació del nou llibre de la doctora, el qual es titula '¿Por qué engordamos?'. Però no només va assistir a l'esdeveniment, ja que va ser l'encarregada de presentar l'acte i també va explicar que el pròleg de l'obra està escrit per ella. 

  • També pots llegir: El pes de Carlota Corredera torna a estar en el punt de mira
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi amiga y doctora @dradoloressaavedra recibió ayer el reconocimiento que se merece de sus compañerxs y pacientes en la presentación de su libro, un honor prologar “Por qué engordamos?” y una enorme suerte tenerte en mi vida, te adoro

Una publicación compartida de Carlota Corredera (@carlotacorredera) el

Segons va dir la gallega, l'autora del llibre és la responsable de la seva pèrdua de 60 quilos de manera saludable i efectiva. «Crec que aquest llibre és un acte de generositat per la seva part perquè és una persona molt sàvia, una doctora molt empàtica amb les persones que, com en el meu cas, estem lluitant sempre amb la cinta mètrica i la bàscula», va confessar.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Problemes de pes des de la infància

Pel que fa a la seva experiència, Corredera va comentar que els seus problemes de pes es remunten a la seva infància. Tot i això, la presentadora va afirmar que no havia tingut cap mena de trauma quan era petita per aquest assumpte. «Tinc records tristos amb el menjar perquè sempre he estat a dieta però no perquè algú m'insultés», va dir.

Actualment, Corredera va confessar que es troba en un moment feliç de la seva vida. «És important no viure els hàbits com un drama. Cuidar-me és imprescindible en el meu cas personal però tampoc vull ser perfecta. La meva vida no és tenir la perfecció, és tenir salut».

  • Notícia relacionada: Una youtuber carrega contra Carlota Corredera per «tornar a estar grossa»
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Carlota Corredera (@carlotacorredera) el