Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Terelu i Carmen Borrego

Carmen Borrego a Gema López: «Jo a tu mai t'he tingut respecte»

La mala maror entre les dues col·laboradores de 'Sálvame' va sorgir quan es comentava la possibilitat que Carmen Borrego esdevingués directora del programa

La filla de María Teresa Campos, Carmen Borrego, va tornar a ‘Sálvame’ dimarts passat, amb la intenció de posar cadascú al seu lloc després de les dures crítiques que ha rebut per part dels seus companys, que es van mostrar totalment en contra sobre la possibilitat que esdevingués directora de ‘Sálvame’.

Després de dirigir momentàniament el programa la setmana passada a causa de l’absència del seu director habitual, David Valldeperas, els col·laboradors de 'Sálvame' no van acabar de veure amb bons ulls la nova directora, i  no van dubtar en verbalitzar-ho.

Posen en dubte Carmen Borrego

Els col·laboradors de ‘Sálvame’ van voler donar la seva opinió en ser preguntats si els agradaria que la germana de Terelu treballés habitualment en aquest rol, i la seva resposta va ser rotunda: estaven tots d’acord en no voler-la tenir com a cap de programa.

Tot i que pensaven que aquesta estava capacitada per exercir bé el rol de directora, no trobaven que fos capaç de discernir feina de família, i mantenir-se al marge quan sortissin notícies relacionades amb la família Campos.

La germana de Terelu afirma ser una bona professional
La germana de Terelu afirma ser una bona professional | TELECINCO

 

La resposta de Carmen Borrego a Gema López

Però la crítica que més mal li va fer a Carmen Borrego va ser la de la col·laboradora Gema López, qui va dir: «Jo crec que està preparada, però li hem perdut el respecte. És com si ens poséssim a dirigir qualsevol de nosaltres».

Carmen Borrego va admetre que aquest cap de setmana havia estat parlant amb Gema López sobre les paraules que li havia dit i que li va contestar en clau d’humor: «No m’estranya que em perdis el respecte, perquè jo a tu no te n’he tingut mai».

Carmen sent que no l'aprecien

En confessar això, els col·laboradors es van quedar bocabadats i no sabien com prendre-s’ho, per molt que ella repetís en diverses ocasions que això li havia dit en to de broma. La rotunditat amb què els seus companys es negaven a tenir-la com a directora va doldre molt a la filla de la Campos, que en veure-ho des de casa va pensar  «que poc m’estimen».

 Als que posaven en dubte la seva imparcialitat a l’hora de tocar certs temes familiars, ella els va contestar sense embuts que si s’havien de tocar temes familiars, els tocaria sense cap mena de problema.