Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Eugenia Martínez de Irujo

Eugenia Martínez de Irujo, destrossada per la mort accidental del seu gos

La filla de la duquessa d'Alba explicava a Instagram la trista notícia de la mort del seu gos Calitin, a causa d'un «fatal accident»

Eugenia Martínez de Irujo
Eugenia Martínez de Irujo està molt trista després de perdre el seu gos | Europa Press

 

La filla de la duquessa d’Alba, Eugenia Martínez de Irujo, començava la setmana amb un tràgic esdeveniment: perdia el seu gos Calitin a causa d'un accident de tràfic. Un fet molt trist també per a la seva filla Cayetana Rivera, que pràcticament es va criar amb el gos des que era ben petita.

Reconeix estar «destrossada»

Eugenia es dirigia a les xarxes socials amb unes paraules  dedicades a la seva difunta mascota, a qui ella tenia en gran estima, acompanyades d’una imatge on es podia veure a la seva filla quan era petita, abraçada a Calitin dins el llit.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy es un día tristísimo para mí... Tú Mi Calitin que has crecido en los brazos de mi ratón, tú que has sido sin ninguna duda el perro más bueno, más leal, más fiel, más cariñoso, bondadoso, quiero que sepas te vamos a echar muchísimo de menos, y aquí entre lágrimas y dolor te vamos a recordar siempre xq jamas volveremos a tener un perro como tú. Ahora estarás con mamá que te adoraba... Con todo el amor del mundo volveremos a estar juntos alguna vez mi Calitin Hoy a las 8.30 de la mañana son de esos días que me hubiera gustado que se parara el tiempo. En tu primer paseo un fatal accidente y un maldito coche nos ha dejado sin ti... Destrozada#perdonarsinocontestoperonotengoganasdenada #eugeniamartinezdeirujo

Una publicación compartida de Eugenia (@eugeniamartinezdeirujo) el

«Avui és un dia tristíssim per mi… Tu, el meu Calitin, que has crescut en els braços del meu ratolí, tu que sense cap dubte, has estat el gos més bo, més lleial, més fidel, més afectuós…». «Vull que sàpigues que et trobarem molt a faltar i aquí, entre llàgrimes i dolor, et recordarem sempre perquè mai tornarem a tenir un gos com tu». Amb aquestes emotives paraules acomiadava el seu gos.

  • Notícia relacionada: Un gos abandonat troba família gràcies a la Policia Local de Sitges

«Ara estaràs amb la mama, que t’adorava. Amb tot l’amor del món tornarem a estar junts alguna vegada, Calitin meu. Avui a les 8.30 del matí és un d’aquells dies que m’hagués agradat que s’hagués aturat el temps. En el teu primer passeig, un fatal accident i un maleït cotxe ens han deixat sense tu... », explicava Eugenia mentre reconeixia que estava destrossada i demanava perdó perquè no tenia forces per contestar ningú.

Una amant dels animals

Eugenia Martínez de Irujo és una apassionada dels animals. A més a més del seu gos Calitin, la filla de la duquessa d’Alba té moltes mascotes, entre elles porcs viertnamites i burros.

Fa poc publicava una fotografia del seu burro Tónic acompanyada de les següents paraules: «vaig passejant i el meu Tónic amorós ve a saludar-me corrents!!!! El meu nen adorable». La seva filla Cayetana, no es queda enrere en aquest amor desmesurat pel regne animal, ja que en el seu últim aniversari li van regalar de mascota un porquet vietnamita, que farà companyia als de la seva mare.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dando un paseo y mi Tónic amoroso que viene a saludarme corriendo!!!! Mi niño adorado #tonicmiburritoquerido #eugeniamartinezdeirujo

Una publicación compartida de Eugenia (@eugeniamartinezdeirujo) el

  • Notícia relacionada: Marc Márquez enxampat per Barcelona amb la filla de Cayetano Rivera