Eugenia Martínez de Irujo, destrossada per la mort accidental del seu gos

La filla de la duquessa d'Alba explicava a Instagram la trista notícia de la mort del seu gos Calitin, a causa d'un «fatal accident»
Eugenia Martínez de Irujo està molt trista després de perdre el seu gos | Europa Press

 

La filla de la duquessa d’Alba, Eugenia Martínez de Irujo, començava la setmana amb un tràgic esdeveniment: perdia el seu gos Calitin a causa d'un accident de tràfic. Un fet molt trist també per a la seva filla Cayetana Rivera, que pràcticament es va criar amb el gos des que era ben petita.

 

Reconeix estar «destrossada»

Eugenia es dirigia a les xarxes socials amb unes paraules dedicades a la seva difunta mascota, a qui ella tenia en gran estima, acompanyades d’una imatge on es podia veure a la seva filla quan era petita, abraçada a Calitin dins el llit.

 

 

«Avui és un dia tristíssim per mi… Tu, el meu Calitin, que has crescut en els braços del meu ratolí, tu que sense cap dubte, has estat el gos més bo, més lleial, més fidel, més afectuós…». «Vull que sàpigues que et trobarem molt a faltar i aquí, entre llàgrimes i dolor, et recordarem sempre perquè mai tornarem a tenir un gos com tu». Amb aquestes emotives paraules acomiadava el seu gos.

 

 

«Ara estaràs amb la mama, que t’adorava. Amb tot l’amor del món tornarem a estar junts alguna vegada, Calitin meu. Avui a les 8.30 del matí és un d’aquells dies que m’hagués agradat que s’hagués aturat el temps. En el teu primer passeig, un fatal accident i un maleït cotxe ens han deixat sense tu... », explicava Eugenia mentre reconeixia que estava destrossada i demanava perdó perquè no tenia forces per contestar ningú.

 

Una amant dels animals

Eugenia Martínez de Irujo és una apassionada dels animals. A més a més del seu gos Calitin, la filla de la duquessa d’Alba té moltes mascotes, entre elles porcs viertnamites i burros.

 

Fa poc publicava una fotografia del seu burro Tónic acompanyada de les següents paraules: «vaig passejant i el meu Tónic amorós ve a saludar-me corrents!!!! El meu nen adorable». La seva filla Cayetana, no es queda enrere en aquest amor desmesurat pel regne animal, ja que en el seu últim aniversari li van regalar de mascota un porquet vietnamita, que farà companyia als de la seva mare.