Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La reina Letícia no perdona que la seva cunyada Helena donés suport a Cristina en el cas Nóos

La infanta Helena hauria titllat de «pobre i plebea» a la reina Letícia en una forta discussió

La discussió va tenir lloc al Palau de la Zarzuela i la infanta Helena hauria saltat contra la reina: «Ets humil, pobre i plebea, que sembla que se t’oblida».
La relació entre la Infanta Helena i la reina Letícia penja d'un fil
La relació entre la Infanta Helena i la reina Letícia penja d'un fil | CEDIDA

Una nova baralla reial ha esquitxat el Palau de Zarzuela. Segons han publicat diversos mitjans, una gran baralla hauria tingut lloc a la seu de la monarquia espanyola entre la reina Letícia i la seva cunyada la Infanta Helena; concretament, aquesta última hauria insultat la reina Letícia. Les filtracions, provinents d’una font de l’entorn reial, relaten una escena en què la germana del rei Felip, la Infanta Helena, estaria totalment enfurismada i a crits li hauria retret a la reina els seus orígens humils: «eres humil, pobre i plebea, que sembla que se t’oblida».

No se sap quin va ser l’origen de la discussió ni com va acabar, com tampoc què va respondre Letícia a les seves paraules. Fonts de l’entorn de la Zarzuela han admès que no és la primera vegada que succeeix una cosa semblant i que a més a més,  la Infanta Helena destaca per tenir un caràcter fort a qui ningú es vol apropar: «és millor no creuar-se amb ella» han arribat a dir.

La seva mala relació, al descobert

La relació entre ambdues és complicada des de fa un temps. L’anterior episodi en què es va entreveure que la seva relació no era del tot idíl·lica va ser en la cita que va tenir lloc al Palau de la Zarzuela uns mesos enrere amb esportistes espanyols, a qui se’ls va voler retre un homenatge.

La reina Letícia no perdona que la seva cunyada Helena donés suport a Cristina en el cas Nóos
La reina Letícia no perdona que la seva cunyada Helena donés suport a Cristina en el cas Nóos | CEDIDA

 

Allí va ser invitada la Infanta Helena, i en el moment de realitzar la fotografia oficial, un dels periodistes va demanar a la Infanta que es posés al costat dels reis, negant-s’hi immediatament la reina Letícia. Davant l’estupor de tots els presents, la Infanta només va poder encongir les espatlles i després de les oportunes fotografies oficials, va posar per una fotografia amb la resta d'invitats.

Les infantes i la reina, enfrontades

Aquest enfrontament reial ve d'uns anys enrere i alguns asseguren que la mala relació s'estén també a la Infanta Cristina.  Tot hauria començat l'any 2017 quan va sortir a la llum el cas Nóos i Letícia s'hauria posicionat clarament a favor de protegir la corona, el seu marit Felip i la seva filla Lionor, qui heretarà el tron del seu pare. 
 
Apenes hi ha contacte entre la reina Letícia i les seves cunyades
Sense contacte entre la reina Letícia i les seves cunyades | CEDIDA

 

Des d'aleshores, i amb l'arribada del rei Felip VI al tron, les seves germanes van desaparèixer totalment de l'agenda pública de la monarquia, ja que els reis han volgut apostar per una imatge en què el nucli monàrquic estigui format pels reis, les seves dues filles, i els reis emèrits.