Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier, en una imatge d'arxiu

Jorge Javier Vázquez reconeix l'afecte que té a Bertín Osborne

El presentador ha confessat a la seva columna de 'Lecturas', que tot i que la seva relació no va començar amb bon peu, ara li té un gran afecte

Jorge Javier, en una imatge d'arxiu
Jorge Javier, en una imatge d'arxiu | CEDIDA

 

Bertín Osborne s’asseia dissabte passat al programa ‘Sábado Deluxe’ per ser entrevistat i parlar sobre temàtiques d’actualitat i sobretot de política. Arran de l’entrevista, Jorge Javier Vázquez s’ha volgut pronunciar respecte de la seva relació amb el cantant, ja que, si bé no va començar amb bon peu, ara seria més que bona.

En els seus inicis no van congeniar

El presentador relatava a la seva columna de la revista ‘Lecturas’ com va conèixer el cantant durant els anys 80: «la meva relació amb Bertín va néixer tensa: fa trenta anys, al Parc d’Atraccions de Montjuïc, on havia anat a cantar i jo vaig estar especialment impertinent en la improvisada roda de premsa que va oferir després de l’actuació (...) al llarg dels anys vam tenir algun altre desacord més així que la nostra no podia qualificar-se com una relació fructífera».

Bertín Osborne i Jorge Javier Vázquez
Bertín Osborne durant la seva entrevista en el 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

  • Notícia relacionada: «La unitat d'Espanya», la gran preocupació de Bertín Osborne

El presentador però, segueix explicant com tot va canviar el dia que va ser convidat al programa de Bertín Osborne ‘Mi casa es la tuya’: «Vaig descobrir la persona que hi ha darrere d’aquell paio de dos metres que imposa amb la seva presència, i li he agafat un gran afecte. En aquella fatxada que gaudeix provocant tsunamis amb les seves declaracions, viu un home tendre i afectuós» assegurava Jorge Javier Vázquez.

Jorge Javier afalaga el cantant

El cantant Osborne, al plató de 'Sálvame', va provocar bastant enrenou parlant de política. Tal com explicava el presentador Jorge Javier: «El dissabte va estar en el 'Deluxe' i la va armar parlant de política. Jo no estic d'acord amb res del que va dir  però em sembla molt sa que vingui un senyor a expressar les seves idees- siguin les que siguin- i les pugui expressar sense que els altres l'agredeixin».

Bertín Osborne i Jorge Javier Vázquez
Bertín Osborne i Jorge Javier Vázquez | TELECINCO

 

Les lloances del presentador no es quedaven aquí, i afalagava el cantant per la seva valentia en reconèixer les seves idees polítiques, les quals no sempre són del tot populars: «Ideològicament no m'apropo gens a ell però  m’agrada que tingui la valentia de dir el que pensa sense por del que passarà després. Perquè siguem clars: els personatges populars evitem pronunciar-nos cada vegada més per evitar les conseqüències negatives. Però ell, que podria optar per no mullar-se, prefereix parlar i ficar-se en enrenous.  M’agrada aquesta postura: és molt més valenta, menys acomodada, més lliure».

  • Notícia relacionada: El fill de Bertín Osborne rep l'alta hospitalària