IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Alessandro Lequio sobre Alejandro Albalá: «És una persona cruel»

El periodista va voler donar la seva opinió sobre la discussió que va tenir el concursant de 'GH DÚO' amb Juan Miguel, i no va dubtar en descriure’l com un individu fred i calculador

Alessandro Lequio ha volgut donar la seva opinió sobre Albalá
Alessandro Lequio ha volgut donar la seva opinió sobre Albalá | TELECINCO

L’actual edició de 'GH DÚO' està donant lloc a multitud de debats a causa dels enfrontaments i retrobaments que succeeixen dins la casa de Guadalix de la Sierra. Són molts els col·laboradors dels programes de Telecinco que s’aventuren a donar la seva opinió sobre els concursants del 'reality', i l’últim personatge en cridar l’atenció ha estat Alejandro Albalá.

Durant la seva participació a 'El Programa de Ana Rosa', Alessandro Lequio ha arremès contra l’exparella de Sofía Suescun i exmarit d’Isa Pantoja, i no ha tingut cap reparació en manifestar el rebuig que sent cap a ell.

Lequio opina sobre Albalá

El programa presentat per Ana Rosa es disposava a analitzar una discussió produïda entre Juan Miguel i Albalá quan Lequio va voler compartir la seva opinió dels fets. Sembla que Juan Miguel li va retreure al seu company de convivència que la immunitat li estava fent créixer l’ego i que no estava tractant amb prou respecte als altres concursants.

Aquesta forta discussió va cridar l’atenció als col·laboradors de l’espai matinal de Telecinco, i no només van aventurar-se a opinar no solament del succeït, sinó també de la relació que Albalá va tenir amb Isa Pantoja.

Qui va mostrar-se més efusiu amb les seves crítiques va ser Lequio, qui va començar el seu discurs dient que cada vegada està «més convençut que aquest senyor era el que movia els fils de Chabelita i no al revés». Antonio Rossi no va trigar a respondre: «I ella venia les exclusives». Llavors Alessandro Lequio va insistir en la seva versió: «El que tu diguis, però ell és una persona freda».

Debat sobre 'GH DÚO' en el programa d'Ana Rosa Quintana
Debat sobre 'GH DÚO' en el programa d'Ana Rosa Quintana | TELECINCO

 

Alessandro sense pèls a la llengua

El debat no va acabar aquí, sinó que el periodista va continuar exposant la seva opinió sobre el concursant de 'GH DÚO', i va comentar que havia vist «un comportament tan lleig amb Juan Miguel: «Però tan lleig... Estan en un joc on uns obeeixen i altres els hi donen ordres i ell gaudeix manant. I sobretot, veient com l’humilia».

«Aquest noi sembla així com una mica beneit, que se la fiquen doblegada i que és un ingenu o que va d’ingenu per la vida, però res. És una persona freda, calculadora, cruel i no sent ni pateix», insistia el col·laborador. A més a més, va deixar molt reflexius els seus companys de programa afirmant que «quan veus una cosa, ja saps de quin peu coixeja l’altre».


Comentaris

envia el comentari