Imatge de Sofía Suescun amb el rostre seriós i asseguda a un plató durant un programa televisiu

Sofía Suescun pateix un atac d'ansietat després de la visita de la seva mare a 'GH DÚO'

Maite Galdeano va dedicar unes paraules molt dures a la seva filla

Estar tancats durant tantes setmanes a la casa de 'GH Dúo' està passant factura a alguns concursants, ja que troben a faltar la seva família i amics. Per aquest motiu, el programa va permetre que durant la darrera gala 'Límite 24 horas', els participants poguessin passar una estona amb els seus éssers estimats.

Gràcies a aquesta decisió de Telecinco, els espectadors van poder veure moments molt esperats com el retrobament entre Kiko Rivera i Isa Pantoja, que van estar junts en un plató de televisió per primera vegada. Però els fills d'Isabel Pantoja no van ser els únics que van ser el centre d'atenció de l'audiència. El públic també volia veure com seria el retrobament entre Sofía Suescun i la seva mare, Maite Galdeano, ja que tenen una relació molt estreta.

Les dures paraules de Maite

Però lluny de protagonitzar una escena emotiva i afectuosa, Suescun va viure un dels seus pitjors moments al programa perquè va patir un atac d'ansietat després d'escoltar les dures paraules que li va dedicar la seva mare. De fet, només entrar al plató, Maite li va dir això. «Fa unes setmanes t'hauria tirat al mar jo, per això he hagut de venir al plató. Tot el que et diré és molt puntual i ho has de seguir si vols continuar fent bé les coses».

Després d'aquest discurs, la cara de Sofía va canviar i va seguir escoltant la seva mare. «Tu no ets la culpable de les angoixes de ningú. Ets una noia completament lliure de decisions, de pensament i d'actuacions». Tot seguit, Galdeano va apujar el to de la conversació i va apuntar directament a l'exparella de la seva filla. «Estar amb Albalá et perjudica totalment, ara que si tu vols tirar per aquí... Cada cop que li dones un petó o li fas una ximpleria, els teus detractors aplaudeixen fins a fer-se sang a les mans. T'agrada això?».

L'atac d'ansietat

Maite Galdeano reprendiendo a su hija, Sofía Suescun
Maite va ser molt dura amb la seva filla | Telecinco

 

Finalment, Suescun va haver de sentir que la seva mare ho havia estat passant malament per culpa de les seves actuacions. I precisament aquestes acusacions podrien haver originat l'atac d'ansietat que Sofía va patir quan va tornar a la casa. La navarresa va haver de descansar al sofà perquè se sentia marejada però, afortunadament, tot es va quedar en un ensurt.