IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carmen Borrego rep l'alta hospitalària després d’una cirurgia estètica

Aquest dilluns la filla de María Teresa Campos va sortir de l’hospital després d’estar ingressada per recuperar-se d’una operació facial

Carmen Borrego ha rebut l'alta hospitalària després de sotmetre's novament a una operació estètica
Carmen Borrego ha rebut l'alta hospitalària després de sotmetre's novament a una operació estètica | TELECINCO

Ja han passat set dies des que Carmen Borrego va fer pública la seva intenció de passar novament pel quiròfan per dur a terme una nova operació estètica, aquesta vegada per millorar l’aspecte del seu rostre.A causa de la seva pèrdua de pes la seva pell ha perdut fermesa i tal com ha explicat a 'Sálvame', ha decidit corregir-ho.

Carmen Borrego rep l’alta hospitalària

Han passat sis mesos des que va sotmetre’s a un lífting cervical per eliminar la papa, i ara la filla de María Teresa Campos torna a optar per la cirurgia estètica per corregir el múscul del coll que li despenja a causa de la seva pèrdua de pes.

Carmen Borrego mentre abandona l'hospital
Carmen Borrego mentre abandona l'hospital | LECTURAS

 

Aquest dilluns ha rebut l’alta hospitalària per part de Javier De Benito, el seu cirurgià, qui ja la va intervenir a l’anterior operació. Ha sortit acompanyada de l’institut De Benito de Barcelona amb el seu marit José Carlos Bernal.

«El meu metge m’ha recomanat pujar-me el múscul de la papada perquè amb la pèrdua de pes tan ràpida que vaig tindre amb la meva secció 'Sálvame' se m’ha despenjat», ha explicat la periodista.

La seva transformació radical

La germana de Terelu s’ha anat fent el seu lloc dins de la indústria televisiva des del primer moment que la vam veure a 'Telecinco'. Des de llavors la periodista ha volgut tenir molta cura de la seva imatge, i ha treballat de valent per renovar-la.

Un dels seus complexos, la papada, va conduir al reality 'Sálvame' a la creació d’un espai especial anomenat 'Las Campos: Cambio Radical', a través del qual Carmen Borrego, la seva germana i la seva mare havien de seguir una sèrie d’entrenaments físics per aconseguir un nou físic.

Carmen Borrego va emprendre aquest repte visitant una clínica dental per posar-se implants a la mandíbula superior per tenir així un somriure radiant. Més endavant, va començar el que ha estat un dels canvis més radicals: el lífting cervical i la cirurgia de celles i parpelles.

Carmen Borrego després de la primera operació de papada
Carmen Borrego després de la primera operació de papada | TELECINCO

 

No obstant això, el pas per quiròfan no va ser gens fàcil a causa de la seva intranquil·litat per haver de sotmetre’s a una operació. Aquesta inseguretat li va fer plantejar-se en algunes ocasions el fet de realitzar-se o no el tractament estètic. Tot i això, la col·laboradora finalment va decidir continuar amb el pla i vam poder ser testimonis del fantàstic resultat.

A més a més, va haver de perdre uns quants quilos a força de seguir una rutina molt estricte d’exercicis i d’alimentació. Aquest va ser el començament del 'El Desafío Borrego', on la filla de María Teresa Campos va ser la protagonista. Mitjançant aquest espai vam poder veure el seu entrenament i el seu assessorament estilístic de la mà de professionals.

Un cop finalitzat el repte, Borrego va perdre un total de vuit quilos, la qual cosa li ha suposat perdre la tibantor dels músculs del rostre. És per aquest motiu que ha volgut sotmetre’s novament a una cirurgia estètica, i ara haurem d’esperar a veure-la recuperada i de tornada a la televisió.


Comentaris

envia el comentari