Josep Cuní a 'APM'

Cuní, sobre la seva etapa a TV3: «Hi havia polítics que volien que em fessin fora»

El famós presentador tenia una entrevista a l’’APM?' que s’ha retardat en la seva emissió quasi dos mesos

Josep Cuní torna a TV3 per aparèixer a l’’Alguna pregunta més?’, en l’apartat de ‘La TV és cultura’. Cuní ha trigat 15 anys a aparèixer al famós programa de la cadena catalana. I perquè el presentador ha evitat sortir a l’’APM?’ fins ara? Doncs segons ha declarat ell mateix per la manipulació: «Això, per descomptat, fareu els talls que voldreu, com sempre. Em fareu dir allò que vosaltres voldreu. No seria estrany que aquest programa m’acabés presentant com l’home que va assassinar Kennedy».

Cuní ha estat molt contundent contra el poder:  «És evident que un dels problemes greus dels mitjans públics és que els partits polítics intenten controlar-los. La prova és que sempre els Consells estan formats per persones que tenen el carnet a la boca o el porten amagat a la cartera».

El periodista va continuar remarcant que  «hi ha hagut polítics que han demanat que em facin fora. En tinc de socialistes, de convergents i de l’esquerra que va de purista que han demanat la meva decapitació. En la voluntat que em fessin fora, afortunadament també soc transversal».

Curiosament, l’entrevista a Josep Cuní no només ha trigat 15 anys ha arribar a l’’APM?’, sinó dos mesos més.  El diumenge 3 de febrer el programa va anunciar que el dimecres 6 de febrer hi apareixeria Josep Cuní, però no va ser així, i fins a set dimecres més tard no hem pogut veure al conegut presentador a ‘TV3’ de nou.

Josep Cuní ha parlat sobre política i manipulació a l''APM?' | CatalunyaDiari.cat

 

Josep Cuní: «Si sóc independentista? Mai pregunto a ningú què vota»

En una entrevista a 'ElBlau' que Cuní va donar fa uns mesos, abans d'iniciar el seu programa 'Aquí amb Josep Cuní' a Cadena SER ja va parlar sobre la seva ideologia. El periodista va lamentar les etiquetes i els prejudicis que existeixen quan a una persona se li pregunta si és independentista. «Formo part d'una generació de periodistes que vam aprendre a no preguntar 'vostè a qui vota?'. Allà on posa 'privat' jo no hi entro i si de cas, abans d'entrar truco.»

Cuní va continuar remarcant:  «Que tothom parli del que vulgui, no hem d'etiquetar tot i tothom. Estem en època de provocacions i descaraments, enaltida per les xarxes socials i l'anonimat. És molt fàcil insultar des de l'anonimat. Juguen amb les cartes marcades».

  • Pots llegir la notícia sencera a: Josep Cuní torna a la ràdio liderant un programa a la SER