Álvaro Muñoz Escassi s'ha retocat la cara i no sembla el mateix

Álvaro Muñoz Escassi sorprèn a tothom amb el seu nou aspecte

L’empresari va aparèixer al Festival de Cinema de Màlaga amb un rostre totalment rejovenit que va sorprendre a tots els presents

Álvaro Muñoz Escassi va assistir a la inauguració del Festival de Cinema de Màlaga lluint un ‘look’ informal, allunyat del protocol establert. La seva presència va sorprendre la resta de convidats, però el que més va sobtar als presents va ser el seu nou aspecte. I és que l’empresari i genet s’ha realitzat una cirurgia facial que li ha canviat molt el seu rostre.

Álvaro Muñoz Escassi passa pel quiròfan

Després de diversos mesos sense aparèixer als mitjans de comunicació, l’empresari va reaparèixer a l’activitat pública en l’acte d’inauguració del Festival de Cinema de Màlaga. Allí, Escassi va aprofitar per contestar algunes preguntes que li van formular els periodistes per parlar dels seus futurs projectes professionals, els quals sembla que apunten al concurs televisiu de cuina, ‘MasterChef Celebrity’. «Estic en un projecte molt bonic de cafè i el tema dels cavalls que no el descarto. M’encantaria participar en MasterChef Celebrity, a més cuino bé. Bé, no cuino bé, m’agrada».

Escassi afirma que li agradaria participar al programa 'MasterChef Celebrity'
Escassi afirma que li agradaria participar en el programa 'MasterChef Celebrity' | CatalunyaDiari.cat

 

Durant aquesta breu entrevista, es va demostrar que l’empresari s’havia fet una intervenció quirúrgica a la cara per rejovenir el seu aspecte. I el cert és que amb aquests retocs no només s’ha tret uns quants anys sinó que també ha perdut alguns trets naturals molt característics que fan que no sembli la mateixa persona.

Els detalls de la intervenció

Durant l’acte públic, Álvaro no va voler desvelar res del seu canvi físic, però una experta va participar en el programa 'Jaleos' per explicar els detalls dels possibles retocs que s’ha fet l’empresari per rejovenir de tal manera el seu aspecte.

  • També pots llegir: Álvaro Muñoz Escassi, molt enamorat d'una model de vint anys

Aquesta experta va començar explicant que: «Álvaro Muñoz Escasi s’ha realitzat un tractament de rejoveniment facial sense cirurgia mitjançant la infiltració d’àcid hialurònic per recuperar volums i difuminar el nasogenià (el solc que va del nas als extrems de la boca)».

L’experta va afegir que podria ser que «també s’hagi aplicat toxina botulínica al front, a l’entrecella i potes de gall. S’ho deu haver fet fa molt poc, per això encara li està fent efecte i per això encara s’aprecia aquesta sensació d’inflamació. En aquest moment, es veu clarament en les arrugues del front i en uns dies es veurà en la resta de la zona».

Tot i els rumors, Escassi no té parella

A més, durant la petita entrevista que li van fer els periodistes, Álvaro Muñoz Escassi també va comentar alguns aspectes de la seva vida personal. L’empresari va admetre que actualment està sense parella i que se sent molt estimat per la seva gent més propera. I és que, després del seu divorci amb la milionària veneçolana Raquel Bernal, el passat mes de juny, van aparèixer alguns rumors que relacionaven a Álvaro Muñoz Escassi amb Carmen Matutes, afirmant inclús que es podien haver casat.

Escassi va negar tenir una relació amb Carmen Matutes
Escassi va negar tenir una relació amb Carmen Matutes | CatalunyaDiari.cat

 

Però de la mateixa manera que la família de Carmen va desmentir aquestes informacions, Álvaro també ho ha fet: «Si només m’afectés a mi, no faria aquestes declaracions, però en aquest cas involucra a una família important a la qual estimo molt i els hi tinc molt de respecte. Per ella, nego que ens hàgim casat i que tinguem cap relació».

  • També pots llegir: Enxampen Álvaro Muñoz Escassi sopant amb l'actriu porno Apolonia Lapiedra