Jorge Javier Vázquez es recupera en una suite de l'hospital La Zarzuela

La suite on està ingressat Jorge Javier: carta blanca de menjar i múltiples comoditats

«L’habitació fa una olor de pernil salat que tira cap enrere perquè no para de menjar-ne», ha assegurat Mila Ximénez

El presentador Jorge Javier Vázquez segueix  ingressat a l’Hospital La Zarzuela de Madrid recuperant-se de l’operació a la qual va ser sotmès a causa d’un aneurisma cerebral. Les hores immediatament posteriors a la intervenció les està passant en repòs absolut, atesa la gravetat del diagnòstic.

El presentador es va presentar a urgències del citat hospital el passat dissabte, amb uns símptomes que el van obligar a cancel·lar la funció que tenia prevista i a ingressar d’urgència. Amb els resultats de les proves a la mà, el dilluns els metges van decidir operar-lo i posteriorment Jorge Javier va estar en observació durant una nit a l’UCI.

  • Notícia relacionada: Jorge Javier Vázquez, sobre el seu ictus: «Ha estat un episodi molt greu...»

Posteriorment, i després de comprovar que la salut del presentador evolucionava favorablement, va ser traslladat a planta, on resideix des de llavors en espera de rebre l’alta hospitalària, que de moment es farà esperar.

La suite del presentador, per dins

El portal ‘Jaleos’ ha volgut saber com és la suite en la qual està recuperant-se el presentador, la qual pel que es veu, compta amb totes les comoditats possibles. No estem parlant que estigui ingressat en una suite de luxe, però sí que és cert que la seva habitació té múltiples comoditats  per assegurar una estança d’allò més tranquil·la tant al pacient com als seus acompanyants.

El llit de Jorge Javier rep els rajos del sol
El llit de Jorge Javier rep els rajos del sol | JALEOS

Així, hi ha un llit que es troba al costat de les finestres per tal que entri bé la llum del sol i que el pacient pugui tenir unes bones vistes; ben a prop del llit hi ha unes butaques per a les visites i una àrea de descans amb un sofà-llit de tres places perquè l’acompanyant pugui descansar còmodament.

El pernil salat, la devoció de Jorge Javier

A més a més, Jorge Javier pot menjar el que vulgui,  ja que la seva recuperació no necessita una dieta específica, així que està aprofitant la situació per afartar-se de pernil salat. Tal com va comentar Mila Ximénez, que va estar al costat d’ell tot el cap de setmana, el presentador no para de menjar pernil: «L’habitació fa una olor de pernil salat que tira cap enrere perquè no para de menjar-ne».

Jorge Javier té totes les comoditats a la seva habitació d'hospital
Jorge Javier té totes les comoditats a la seva habitació d'hospital | JALEOS

 

A més a més, s’hi afegeix un servei d’habitació a l’altura d’un hotel, on el presentador pot triar entre tres plats tant per l’esmorzar com pel dinar i el sopar, cosa que haurà satisfet les exigències de Jorge Javier, que és conegut per cuidar molt la seva alimentació.

Es desconeix quan rebrà l'alta

De moment la situació del presentador està estable i tot i que no se sap quan serà donat d’alta, sí que se sap que quan pugui tornar a casa haurà de romandre en repòs absolut durant almenys un mes. En aquest sentit, el presentador va voler tranquil·litzar els col·laboradors de ‘Sálvame’ i els espectadors, realitzant una trucada al programa per explicar en primera persona com està vivint la seva situació i agrair tot el suport  que està rebent.

  • Notícia relacionada: Els col·laboradors de 'Sálvame', preocupats per l'estat de salut de Jorge Javier