Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
x

‘House tour’ de la casa de María Teresa Campos de la mà de la seva néta

Alejandra Rubio va comptar amb l’aparició de la seva àvia al seu canal de ‘Mtmad’

El canal de ‘Mtmad’ d’Alejandra Rubio està descobrint moltes parts íntimes de les Campos. Primer va protagonitzar amb la seva mare, Terelu Campos, un qüestionari de preguntes íntimes i ara ha volgut comptar amb la companyia de la seva àvia, Maria Teresa Campos. Però la ‘influencer’ no s’ha limitat a parlar davant de la càmera amb ella, ja que també ha aprofitat l’ocasió per ensenyar als seus seguidors la seva casa.

Aquest vídeo ha estat una sorpresa per a tothom perquè Maria Teresa Campos sempre ha preferit deixar la seva vida personal al marge del panorama mediàtic, però sembla que ha volgut fer una excepció per donar suport a la seva néta en el seu nou projecte al canal de ‘Mtmad’, on s’ha pogut veure des de la seva oficina fins a les peces de roba que amaga al seu vestidor.

Una relació estreta entre àvia i néta

Maria Teresa ensenya les seves sabates a la seva néta
Maria Teresa ensenya les seves sabates a la seva néta | Mtmad

Més enllà de la curiositat per conèixer la casa de la Campos, la col·laboració de la presentadora amb Alejandra ha evidenciat el gran afecte que sent per ella. Aquest fet també s’ha notat al ‘house tour’, ja que les fotografies d’Alejandra es podien trobar a diferents racons de l’habitatge.

Però sense dubte, un dels millors moments del vídeo ha sigut la visita al vestidor de Maria Teresa, on  hi havia des de sabates de Manolo Blahnik fins a bosses de Yves Saint Laurent passant per peces de roba de Cavalli. Una selecció bastant exclusiva que va evidenciar que àvia i néta comparteixen la seva passió per la moda.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Les recomanacions de Maria Teresa

Maria Teresa mostra fotografies de la seva casa
Maria Teresa mostra fotografies de la seva casa | Mtmad

Després de gaudir d’una estona entre peces de roba de firmes de luxe, les dues han adoptat una postura una mica més seriosa. «Sempre t’han agradat els estampats i la roba, això està molt bé. Però també que estudiïs, això ja saps que jo no t’ho deixaré de repetir perquè tu has sigut una molt bona alumna», va afirmar Campos.

Tot i això, Maria Teresa va donar la seva aprovació al seu nou repte professional al capdavant del canal de ‘Mtmad’ i la seva néta li va respondre dient que era una bona àvia i li va donar un petó ple d’afecte.