Nacho Vidal respon a les preguntes dels seus seguidors d'Instagram

Nacho Vidal parla sobre la seva salut als seus seguidors

L'actor de cinema per adults estrenarà un film sobre la història de la seva filla transgènere

Nacho Vidal ha decidit parlar per evitar que els altres segueixin parlant. I és que des que va sortir la notícia que el popular actor de cinema per adults podria haver-se contagiat del virus del VIH, han estat molts els rumors que s'han estès sobre el seu estat de salut. Fins ara, només s'havia pronunciat al respecte la seva mare que, indignada per la notícia, va desmentir que el seu fill estigués patint aquest tipus de malaltia, segons explica 'La Coctelera'.

Així doncs, fent ús de les seves xarxes socials, fa pocs dies ha estat el mateix Vidal qui ha decidit fer front als rumors i ha convidat obertament als seguidors d'Instagram a què li facin les preguntes que ells volguessin. Evidentment, la qüestió sobre el seu estat de salut no va trigar a aparèixer entre les preguntes i, per tant, la resposta de l'actor tampoc es va fer esperar.

  • També et pot interessar: L'enigmàtic missatge de Nacho Vidal després de la polèmica pel seu contagi de VIH

«Sóc una persona forta i sana. La meva salut és estupenda», afirma l'actor

En aquest sentit, Vidal va fer públic que: «Sóc una persona forta i sana. La meva salut és estupenda». D'aquesta manera, el popular personatge ha intentat callar tots aquells rumors que han estat inundant les xarxes durant alguns dies i que feien dubtar sobre el seu estat òptim de salut. Més enllà d'aquesta resposta contundent i clara de Vidal, aquest va decidir viatjar el darrer cap de setmana a les festes de les 'Fallas' de València i demostrar, una vegada més, que es troba estupendament.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FELIZ DE LLEGAR A VALENCIA ON FALLASSSS

Una publicación compartida de Nacho Vidal Oficial (@nachovidalxxx) el

Un film sobre la seva filla transgènere, Violeta

Més enllà de la seva vida com a actor en pel·lícules per adults, Vidal va decidir fa un temps ficar-se a l'altre costat de la càmera però, en aquest cas, per a relatar la història que ha estat vivint la seva filla transgènere, Violeta. 'Me llamo Violeta', és un film de David Fernández de Castro i Marc Parramon, que s'estrenarà en el pròxim festival de Màlaga i que mostra la història de dues famílies molt diferents, però amb un punt en comú: els seus fills transgènere. 

Cal recordar que Vidal va tenir un fill que es deia Ignacio i que, des de ben petit, va saber que ell se sentia una dona. La seva lluita ha estat imparable fins a aconseguir ser la dona que és avui en dia: Violeta.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⬇ Ya puedes ver el tráiler de #MellamoVioleta. Estreno en @festivalmalaga el 22 de marzo a las 17h! Compra tus entradas aquí