Imatge d'arxiu de Tamara Gorro

Tamara Gorro torna a publicar una foto completament nua

La model es despulla novament per reivindicar el cos de la dona lliure de complexos i segura de si mateixa

 

No és la primera vegada que Tamara Gorro es mostra davant dels seus seguidors com una dona sense complexos i segura de si mateixa.  Gràcies al seu canal de Youtube i el seu perfil d’Instagram, podem ser testimonis del seu dia a dia, des de la seva vida familiar, passant pels seus entrenaments, fins als moments que passa amb Ezequiel Garay.

Les seves xarxes socials estan repletes de nus que reivindiquen la presència del cos al natural, tal qual és. Ara, la model ha volgut compartir una altra vegada una fotografia en la qual apareix totalment despullada, i ja compta amb més de 30.000 'likes' que ha aconseguit en menys d’una hora.

  • També et pot interessar:  Dulceida revoluciona les xarxes amb un nu integral amb Laura Matamoros

La model torna a publicar un nu integral

Sense roba i envoltada d’un paisatge preciós, un escenari que transmet una sensació de pau i llibertat total.  El passat mes de desembre va dur a terme una acció similar quan va acomiadar-se de l’estiu amb una publicació lleugera de roba i la següent descripció: «Dona en llibertat. Em despullo perquè vull. Em despullo perquè no faig mal a ningú. Em despullo perquè no sóc diferent. Em despullo perquè sóc lliure».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La jove de Segòvia sempre ha mostrat una actitud feminista i no ha tingut cap inconvenient en enfrontar-se a alguns seguidors que arremeten contra ella per les fotografies que comparteix.

La model ha fet de les xarxes socials el seu camp de batalla i  ha aconseguit crear un vincle amb els seus seguidors, als quals tracta com a una 'família virtual'. Tot i que no sempre és així, ja que en alguna ocasió els ha hagut que cridar l’atenció per algun comentari fora de to.

La seva carrera televisiva

Tamara va ser proclamada Miss Segovia amb tan sols 9 anys, i va fer el seu debut televisiu al programa de Mediaset 'MYHYV'.    Ha treballat també com a col·laboradora a altres programes de la mateixa cadena, ja sigui 'La Noria', 'De buena ley' o 'Qué tiempo más feliz'. També la van poder veure en els realitys 'GH: El reencuentro' i 'Supervivientes'.

Més endavant, quan el seu marit va entrar a treballar en un club rus, Tamara va endinsar-se dins el món televisiu d’aquell país i va presentar el programa de la televisió esportiva de Rússia més popular, 'Mis reglas' de Match TV. Va ser llavors quan va decidir obrir el seu canal de YouTube  a través del qual explica els fets de la seva vida diària.

El més sorprenent és la seva faceta polivalent, ja que també va publicar el seu primer llibre l’any 2017 titulat 'Ser feliz no es gratis. Pero tampoco cuesta tanto', i fa relativament poc va publicar-se la seva segona obra, 'Rendirse, nunca'.

Des de fa un any és presentadora i productora del programa 'Un like para... ' a Be Mad, un programa en el qual comparteix plató amb personalitats molt variades, com ara Albert Rivera o Pastora Soler.

  • També et pot interessar:  Emily Ratajkowski incendia les xarxes amb el seu últim nu