Foto d'Isa Pantoja.

Possible acostament entre Isa Pantoja i Alberto Isla

Són molts els rumors que asseguren que la filla d’Isabel Pantoja hauria trencat amb l’exconcursant de ‘GH VIP’, Asraf

Isa Pantoja ha refet la seva vida sentimental des que va finalitzar la seva participació en el concurs de ‘GH VIP’. La filla d’Isabel Pantoja no només va trencar la seva relació amb la seva exparella, Omar Montes, sinó que va començar a sortir amb un altre company de la casa, Asraf.

Tot i que la parella va anunciar la seva relació fa unes setmanes a través de les seves xarxes socials, ara han aparegut uns rumors que insinuarien que la història entre els dos exconcursants de Gran Hermano, hauria arribat al final. I és per aquest motiu, que agafa més força el suposat acostament entre Chabelita i Alberto Isla, qui va ser el seu nuvi i pare del seu fill.

Sospites d’una possible reconciliació

Les darreres publicacions a través de les stories de les seves xarxes socials, on tant Isa com Alberto han publicat fotos de platges molt similars aquest cap de setmana, han donat pas a què molts mitjans de comunicació especulin que els dos joves hagin pogut passar uns dies junts. I és que curiosament, en els dos casos, les platges eren de la ciutat andalusa de Cadis, fet que ha fet sospitar a molta gent.

Isa i Asraf ja no se citen a les xarxes

Isa Pantoja i Asraf podrien haver acabat la seva relació
Isa Pantoja i Asraf podrien haver acabat la seva relació | TELECINCO

Aquesta coincidència però, no és l’únic senyal que tenen els mitjans de comunicació de la premsa del cor per sospitar de la suposada relació entre Isa i Alberto. El motiu pel qual s’han aixecat més sospites, ha estat que en els últims dies ni Asraf ni Isa han publicat res l’un de l’altre a les seves xarxes socials, una situació que faria pensar en la ruptura de la parella després dels aldarulls que va protagonitzar l’exMister Univers fa uns dies en una discoteca.

Justament, Asraf va manifestar que es va veure enmig d’una baralla per defensar un amic, però molta gent que hi era al lloc dels fets assegura que no va ser així i que si va acabar la nit a urgències, va ser per un atac de gelosia d'ell,  ja que es va encarar amb un futbolista que estaria parlant i ballant amb la seva parella.

Una relació convulsa

El cert és que de confirmar-se aquesta relació, no seria més que la confirmació d’una relació d’anades i vingudes, ja que la parella protagonitzaria la seva enèsima reconciliació. I és que després de ser pares del petit Alberto, ara fa 5 anys, la parella va decidir separar els seus camins. Posteriorment, Alberto va casar-se amb l’ex de Kiko Rivera, Techi, i Isa Pantoja amb el concursant de ‘GH DÚO’, Alejandro Albalá.

Tot i això, un temps després, la parella va decidir donar-se una altra oportunitat, i durant la participació d’Alberto al programa de ‘Supervivientes’ li va demanar matrimoni i Chabelita va acceptar. Però en finalitzar el concurs de Telecinco, sembla que el jove va descobrir unes suposades infidelitats d’Isa i van tornar a trencar. Caldrà esperar doncs, si els rumors actuals ens porten una nova reconciliació de la parella o no.