Els col·laboradors de 'Sálvame', preocupats per l'estat de salut de Jorge Javier

Els col·laboradors de 'Sálvame', preocupats per l'estat de salut de Jorge Javier

L'estat de salut del presentador, que ha estat operat d'urgència a causa d'un ictus, manté els seus companys de 'Sálvame' compungits i amb l'ai al cor

La notícia que Jorge Javier Vázquez va haver de ser ingressat sobtadament a l’hospital per problemes de salut, preocupa molt a tots els seus seguidors i els seus companys de programa. Cares tristes, caps abaixats i veus tremoloses, així començava ahir el programa ‘Sálvame’, que posava de manifest  la gran incertesa que està generant la delicada salut del presentador, mentre Carlota Corredera i els col·laboradors de ‘Sálvame’, visiblement afectats, es col·locaven davant la càmera preparats per dirigir-se a l’audiència.

Carlota Corredera, en substitució de Jorge Javier Vázquez, era l’encarregada d’explicar les circumstàncies que rodegen l’estat de salut del presentador: «Després de ‘GH DÚO’ no es trobava bé i el dissabte va anar a un hospital de Madrid. Va explicar els seus símptomes i li van dir que s’havia de quedar ingressat» explicava Carlota, clarament compungida.

  • Notícia relacionada: Jorge Javier Vázquez, operat després de patir un ictus

Jorge Javier, operat d'urgència

En ser ingressat, al presentador li van realitzar les proves mèdiques oportunes i quan el dilluns van tenir els resultats,  els metges van decidir operar-lo d’urgència, ja que els resultats eren preocupants; «afortunadament, aquest matí els metges han dit que tot ha sortit bé», afirmava Corredera, afectada i intentant no enfonsar-se. Jorge Javier Vázquez va passar  tota la nit a l'UCI i durant el matí del dimarts, el van pujar per fi a planta.

Mila Ximénez ahir a 'Sálvame'
Mila Ximénez ahir a 'Sálvame' | TELECINCO

L’ensurt encara li durava al presentador, segons comentava Carlota, però ara, després de la intervenció, començava a trobar-se millor i a recuperar el seu estat d’ànim: «els metges l’han obligat a fer repòs absolut. Si no fos així, estem segurs que ell mateix hauria entrat per telèfon a explicar-ho». Carlota confessava que, tot i que el presentador ja es troba millor, la cosa és molt seriosa i que si no fos així, el presentador s’hagués presentat a la feina:  «mai havia suspès una funció. Inclús un dia va caure a la dutxa, es va trencar el braç i va venir a treballar. Estem amb tu».

Les mostres d’afecte no s’han fet esperar

La periodista Mila Ximénez explicava com ha vist ella a Jorge Javier, ja que ha estat al seu costat durant tot el cap de setmana fent-li companyia. Intentant controlar les llàgrimes, comentava que «ha estat ‘xunguillo’», tot i que ara es troba molt animat i està tota l’estona demanant plats de pernil; la col·laboradora també reconeixia que després d'estar tant temps a l'hospital, quan va arribar a casa va esclatar a plorar, a causa de la tensió acumulada: «em vaig posar a plorar, em vaig enfonsar».

També han anat a visitar-lo Paolo Vasile, els directors de 'Sálvame' i la seva exparella Paco, que volien estar al seu costat en aquests moments tan delicats. Jorge Javier també s’ha volgut dirigir a tothom en nom de la presentadora per agrair les mostres de suport i d’afecte que està rebent.

 
  • Notícia relacionada: Jorge Javier Vázquez sobre d'Ylenia a 'GH DÚO': «Era la meva guanyadora»