Nacho Palau habla sobre el estado de salud de Miguel Bosé

Nacho Palau hauria demandat a Miguel Bosé per «desesperació»

Així ho va assegurar la periodista Beatriz Cortázar al programa 'Huellas de elefante' de Telemadrid

Des del passat mes d'octubre, quan Nacho Palau va fer públic un comunicat on afirmava la seva separació de Miguel Bosé, els motius de la ruptura de la parella han estat una incògnita per a tothom. De fet, el cantant ha decidit mantenir-se al marge de la polèmica i només la seva exparella ha continuat donant titulars a la premsa rosa amb diferents retrets a Bosé sobretot a nivell econòmic.

Però la cosa no es va quedar aquí, ja que l'escultor i exparella durant més de 25 anys de l'intèrpret de 'Morena Mía', va donar un pas més i va acabar als jutjats amb  la interposició d'una demanada que tenia l'objectiu de tenir en compte els interessos dels fills que tenen en comú.

Cortázar aporta nova informació

Tot i això, feia mesos que no se sabia res més sobre la batalla judicial entre Bosé i Palau però  la periodista Beatriz Cortázar va reobrir el debat al programa 'Huellas de elefante' de Telemadrid. En concret, estava parlant sobre un famós quan, de sobte, va dir aquestes paraules. «Nacho posa la demanda per desesperació després de no arribar a un acord».

Un cop va començar a parlar del tema, la periodista no va dubtar en oferir més detalls sobre com va afrontar el cantant la recepció de la demanda de la seva exparella. «És la carta més dolorosa perquè es va fer pública una cosa que Miguel Bosé mai hagués volgut fer pública», va dir.

Beatriz Cortázar desvela los motivos de la demanda de Palau a Miguel Bosé
Beatriz Cortázar revela els motius de la demanda de Palau a Miguel Bosé | Telemadrid  
  • Notícia relacionada: Miguel Bosé es planteja demandar una vident que ha predit la seva mort

Els motius de Palau

Cortázar també va profunditzar sobre els motius que van portar a Palau a presentar la demanda contra el cantant. Segons la periodista, una de les raons seria aconseguir la custòdia compartida dels quatre fills que té en comú amb la seva exparella. D'altra banda, Palau estaria buscant obtenir una «compensació econòmica per les societats compartides durant aquests anys».

Miguel Bosé amb els seus dos fills
Miguel Bosé amb els seus dos fills | INSTAGRAM  

Tot i això, Miguel Bosé segueix decidit a no pronunciar-se sobre aquest conflicte i mantenir-se al marge del panorama mediàtic. De fet, fa uns mesos que està vivint a Mèxic amb dos dels seus quatre fills, mentre que els altres dos estan vivint a València amb el seu altre pare.

  • També pots llegir: Nacho Palau assegura que Miguel Bosé no té cap problema de salut