ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Lara Álvarez i Daniel Miralles es mostren més units que mai

La presentadora desmentiria així la ruptura amb el seu professor de ball

Lara Álvarez amb Dani Miralles | Cedida

 

A vegades un vals i, a vegades, un rock and roll. Així està sent la relació de la presentadora de televisió Lara Álvarez i el seu professor de ball, Daniel Miralles. Des que va saltar la notícia de què el jove ballarí hauria enamorat el cor de l'asturiana, han estat diverses les notícies les que han fet dubtar de la seva estabilitat com a parella.

 

Tot i que la presentadora ha anat publicant a través de les seves xarxes socials vídeos amb Miralles ballant al gimnàs de Majadahonda en el qual es van conèixer, també és cert que algunes de les històries publicades a Instagram per la mateixa presentadora, han fet dubtar sobre la seva relació, tal com explica 'La Coctelera'.

 

 

Una frase que va fer saltar les alarmes

Una de les frases més sonades que va fer saltar totes les alarmes, va ser «quan els van preguntar sobre com van aconseguir estar junts 65 anys, la dona va respondre: 'Vam néixer en un temps en què si alguna cosa es trencava, ho arreglàvem. No ho llançàvem a la brossa». Aquesta frase, molts dels seus seguidors la van interpretar com una possible disputa amb la seva parella i tota una lliçó, sens dubte, per a tots aquells que inicien una relació sentimental.

 

 

Però davant la polèmica, Álvarez ha decidit encendre més les flames i jugar una mica a despistar amb la publicació d'un nou text. «Assenyala i descobriràs que hi ha uns quants que miraran la lluna i que una majoria es quedarà en el teu dit... Apunta't a tu mateix per entendre on comença i acaba tot el que vulguis aconseguir a la vida. (I tot això, per a posar aquestes dues fotografies que m'agraden... Ni tan sols estava assenyalant, estava ballant enmig el carrer... quin misteriós missatge amagaran en aquesta ocasió les meves paraules?)».

 

 

Aguantarà la parella el nou pas de la presentadora per 'Supervivientes'?

En aquest sentit, l'asturiana s'ha mostrat clarament molesta per haver de confirmar o desmentir contínuament algunes de les seves situacions més personals davant els rumors. Sigui com sigui, el cert és que recentment s'ha pogut fotografiar a la parella agafada de la mà caminant pel carrer, fet que dóna a entendre que, potser, en la intimitat i fora dels focus mediàtics, la parella segueix consolidant la seva història.

 

Cal recordar que Álvarez és la presentadora que s'acostuma a traslladar fins a l'illa en les darreres edicions del programa 'Supervivientes', fet que l'obliga a estar diversos mesos fora de casa i allunyada d'Espanya. Aguantarà la parella el ball fins al final?

 

Comentaris