IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Laura Escanes, indignada amb els insults d'un usuari d'Instagram que li desitja la mort

L'individu adverteix la jove, embarassada de Risto, que «quan entri VOX» haurà de treballar, aixecar-se a les sis del matí i agafar el metro

Laura Escanes comparteix que té nàusees i marejos durant aquests primers mesos

 Laura Escanes té nàusees i marejos durant aquests primers mesos d'embaràs   | Instagram (@lauraescanes)

 

La llibertat d'expressar-se i opinar sobre tot i tothom a la xarxa és una arma de doble fil. Hi ha part negativa en l'avenç, i és que alguns usuaris ho aprofiten per faltar el respecte a d'altres, la majoria de vegades, famosos. Laura Escanes, segurament farta de rebre missatges gens agradables dels seus detractors, ha fet públics a Twitter els d'un seguidor seu a Instagram, les paraules del qual no tenen límit. «Puta inútil, tant de bo et moris», comença, estranyant-li després que la jove el bloquegi.

«Tant de bo se t'emportin el nen a una família normal, que a aquest pas el cases amb un vell quan tingui cinc mesos», escriu @nailsunas_lindas a l'embarassada de Risto. I això és només un tastet de tot el que li depara l'individu. A més de retreu-re-li que «no hagi donat un pal a l'aigua en la seva vida» i que sigui una «buscavides», la titlla en repetides ocasions de «puta de merda» i «pallassa». 

«Quan entri VOX el teu maridet i tu us quedareu sense pagues»

La 'influencer' i el publicista esperen el seu primer fill junts
La 'influencer' i el publicista esperen el seu primer fill junts | Instagram (@lauraescanes)

 

Laura decideix bloquejar l'usuari després de la primera tongada de comentaris malintencionats, però l'usuari segueix escrivint privats a la 'influencer'. Continua retraient-li el seu «braguetazo» amb Risto i el seu «liberalisme» i torna a desitjar-li la mort.

Acaba mostrant el seu suport al partit d'extrema dreta VOX i assegura que quan la formació «entri», a ella i al seu «maridet», se'ls hi hauran acabat «les paguetes». «A cobrar la teva pensió vitalícia amb un pobre nen al qual educaràs en el liberalisme sexual. Tant de bo sigui una nena». Acaba advertint-la que haurà de posar-se a «currar» en una fleca, aixecar-se a les sis del matí i agafar el metro. I, tot i que Escanes no mostra més captures, la imatge fa sospitar que la cosa no acaba aquí. La jove evita entrar en polèmica i amb un «com per no bloquejar», acaba amb l'assumpte. 


Comentaris

envia el comentari