Joaquín Prat

Joaquín Prat, molt crític amb l’actitud d’alguns concursants de ‘GH DÚO’

El col·laborador s’ha mostrat molt molest amb el comportament i les insinuacions que han fet Sofía Suescun i altres concursants sobre alguns temes molt delicats

Després de l’enfrontament entre Alejandro Albalá i Jorge Javier Vázquez sobre el seu atac de gelosia vers Sofía Suescun, han estat diversos els col·laboradors dels diferents programes de Telecinco els qui han volgut comentar l’actitud masclista del jove. Un dels últims en donar la seva opinió, ha estat el col·laborador d’ ‘El Programa de Ana Rosa’, Joaquín Prat, qui tot i no justificar el comportament d’Alejandro Albalá, també ha criticat l’actitud de diverses dones de la casa de ‘GH DÚO’.

Joaquín Prat critica el comportament de Sofía

Després d’analitzar el comportament d’alguns dels concursants de la casa de Guadalix, Joaquín Prat va dir prou el divendres passat mentre valoraven la gala del programa del dimarts anterior, i es va centrar en l’actitud de l’altra part de la discussió. És a dir, amb Sofía Suescun.

Durant el programa, Jorge Javier Vázquez, li va preguntar a la jove si durant la relació amb Alejandro havia patit alguna actitud semblant a la que va viure dins de la casa, Sofía va dir que sí: «No vaig reaccionar al moment perquè potser ho tenia massa normalitzat». Llavors, Alejandro la va animar a explicar aquells suposats comportaments, convençut que no eren reals i mai havia protagonitzat cap situació incòmode.

En aquest moment va ser quan Joaquín Prat, molt molest amb la resposta de la jove, va qüestionar la seva actitud. I és que el col·laborador no entenia el perquè Sofía no aprofundia en un tema tan greu, dient que ho havia normalitzat.

Més casos com el de Sofía a la casa de ‘GH DÚO’

El col·laborador va començar dient: «A Julio Ruz el van expulsar per un comportament reprovable i inacceptable. Va demanar disculpes. També les va demanar Alejandro Albalá per un comportament reprovable i inacceptable. També ha tingut comportaments reprovables i inacceptables Antonio Tejado», per després criticar el comportament de les diferents concursants que van protagonitzar aquests conflictes.

Joaquín es mostrava molt molest amb l’actitud d’elles i els va recriminar el seu comportament: «Candela va estar aquí i va deixar a l’aire que potser Antonio hauria tingut situacions incòmodes amb ella... María Jesús insinua que Antonio pot ser un home violent. I ara Sofía, quan li recriminen el comportament a Alejandro, ella no diu res i passa del tema dient que no parlarà, que ja ho ha normalitzat».

Joaquín Prat fart de les insinuacions d'alguns participants de 'GH DÚO'
Joaquín Prat fart de les insinuacions d'alguns participants de 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Per acabar, el col·laborador d’‘El Programa de Ana Rosa’ s’ha dirigit a la càmera molt enfadat i ha demanat als concursants que ningú mai més utilitzi aquests temes tan delicats per posar-se el públic de la seva part: «Deixem de jugar. Deixem de comportar-nos d’una manera inacceptable i de jugar amb aquest joc que és molt perillós. Però ja, d’una punyetera vegada».

Alejandro Albalá no cedeix davant Sofía

L’actitud de Sofia és encara més difícil d’entendre quan se l’ha vist amb clares intencions d’apropar-se a Alejandro. I és que durant la festa que es va celebrar després de la gala d’expulsió, la jove no va deixar d’apropar-se a Alejandro per intentar tenir alguna cosa més amb ell. El jove però, no li va seguir el joc i no va cedir davant Sofía.

  • També pots llegir: Joaquín Prat reconeix que s’ha fet un trasplantament capil·lar