Leticia Sabater s'operarà aquest dissabte per aconseguir el cos fibrat que tant desitja

Leticia Sabater paga 15.000 euros per obtenir els abdominals de Madonna

L'artista espanyola ha decidit sotmetre's a una cirurgia d'alta definició Lipo Vaser, de sis hores, per poder aconseguir modelar el seu cos evitant les hores de gimnàs

La cantant, intèrpret i presentadora espanyola, Leticia Sabater, ha anunciat a una entrevista a 'La Vanguardia' que aquest dissabte 23 de març se sotmetrà a una cirurgia de sis hores per convertir-se en una dona fibrada. Aquest no és el primer cop que Sabater es posa en mans de la ciència per realitzar-se una controvertida cirurgia.  Ara fa dos anys, l'artista va decidir reconstruir-se l'himen i recuperar la virginitat per poder tornar a estrenar-la.

Així doncs, Sabater està decidida a passar per quiròfan i sotmetre's a una nova tècnica invasiva, la cirurgia Lipo Vaser d'alta definició que permet obtenir un cos atlètic sense haver de passar hores i hores al gimnàs.  Ella mateixa ha explicat, al mitjà citat, que es tracta d'una tècnica colombiana que fa poc que ha arribat a Espanya.  Es tracta d'una intervenció llarga i amb anestèsia general.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Para todos mis fans y seguidores con cariño

Una publicación compartida de Leticia Sabater (@leticiasabateralonso) el

«Tindré els abdominals de Madonna, la cintura de Kim Basinger i el culet d'Emily Ratajkowski»

L'artista ha explicat que es tracta d'una tècnica més moderna i millor perquè «no es tracta de pròtesis sinó de lipoescultura», és a dir, aquest mètode consisteix en treure el greix d'on la persona consideri oportú, «en el meu cas, de la panxa, tòrax, laterals, esquena i cuixes. Es tracta d'una liposucció d'alta definició i, després, aquest greix te la posen al cul, com si tinguessis 25 anys» ha afegit.

Aquesta tècnica no només marca l'anhelat 'six pack' sinó que també et marca els músculs principals dels braços i l'esquena: «Així et queda un cos com el de la Madonna de l'engonal fins dalt, les cames no». Sabater ha afegit que ella ha escollit el nivell de definició intens per així tenir «els abdominals de Madonna, la cintura de Kim Basinger i el culet d'Emily Ratajkowski».

Els efectes «duren tota la vida»

La intervenció, a càrrec del millor Lipo Vaser, Jordi Mir, es farà aquest dissabte a les 8.00 hores a la Clínica Diagonal de Barcelona. La presentadora ha assegurat que els efectes de la cirurgia duren tota la vida sempre que «no et posis a menjar com una boja. Es tracta de cuidar-se després».

Tot i el risc que comporta una operació de sis hores amb anestèsia general, Sabater ha manifestat que «tenia moltes ganes de veure'm un cos marcat i de manera natural. Sense ajuda per eliminar aquest volum de greix has de passar moltes hores al gimnàs i jo no tinc temps». Finalment ha anunciat que els seus seguidors podran veure el resultat durant la presentació del seu nou tema, que surt el 27 de maig, perquè gravarà el videoclip amb el seu 'nou cos'.