Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban a Gustavo González: «Almenys jo tinc dignitat»

El col·laborador va corregir a Esteban i aquesta va respondre amb aquestes paraules

No és cap novetat que Gustavo González s'enfronti als seus companys del programa 'Sálvame' de Telecinco, amb els quals ha protagonitzat diferents conflictes, especialment, per la seva relació amb María Lapiedra. Durant l'emissió de dilluns, es va poder veure un altre xoc entre Belén Esteban i el paparazzi, quan aquest va intentar corregir una expressió que havia dit ella i 'La princesa del pueblo' va aprofitar l'ocasió per recriminar-li la seva manca de dignitat.

La separació de Gustavo i Lapiedra

Els fets van començar quan es va posar sobre la taula un dels temes més recurrents durant les últimes setmanes: la separació de Gustavo i Lapiedra. Tot i que aquesta situació ha donat diferents titulars a la premsa rosa amb assumptes paral·lels com  la revelació dels secrets de Gema López que Gustavo va confiar a la que era la seva parella i els quals ara ella ha publicat en una entrevista.

Tot i això, el paparazzi va preferir evitar el tema i no donar cap mena de declaració durant el programa. Un fet que no va passar desapercebut per a Belén Esteban, que li va dedicar aquestes paraules. «Estàs 'soltando balones'. Parla clar i alt, tot i que en realitat mai ho has fet». La resposta de Gustavo no es va fer esperar. «Primer parla bé, no es diu 'soltar balones', se suposa que es diu 'echar balones fuera'».

Gustavo torna a corregir a Belén

Gustavo González en 'Sálvame'
Gustavo González va corregir a Belén Esteban | Telecinco

 

En aquest moment, Esteban va advertir al fotògraf dient que «no m'escalfis Gustavo». Després d'aquest enfrontament, el programa va continuar però la col·laboradora va tornar a dir malament l'expressió que li havia corregit González i aquest no va dubtar en tornar a corregir-la. A partir d'aquí va començar un encreuament d'acusacions per ambdues parts que va acabar amb el següent retret de 'La princesa del pueblo'. «Jo sé llegir i escriure. Almenys tinc dignitat, cosa que alguns no tenen».

Gustavo va respondre a Belén dient que ell també tenia dignitat i que feia trenta anys que estava a la professió i només un any que parlava de la seva vida privada. «He decidit no tornar a parlar sobre la meva vida i respecto també al que decideixi seguir parlant sobre ella. Ara mateix estic intentant recuperar el meu amor propi», va afegir.