Gustavo González daba la cara en 'Sálvame'

Gustavo González carrega contra María Lapiedra: «És immadura i insegura»

El paparazzi es mostra dolgut amb les declaracions que la seva exparella va fer sobre les intimitats de la seva relació

La recent ruptura entre María Lapiedra i el paparazzi Gustavo González ha iniciat una guerra verbal de declaracions i desmentides entre els dos implicats. Dissabte passat, l’actriu va concedir una entrevista a ‘Sálvame Deluxe’ per parlar sobre el seu romanç amb el periodista de Telecinco, on va tenir l’oportunitat d’explicar detalls de la vida del periodista. Segons explica ‘La Coctelera’, a Gustavo González  no li van agradar gaire les paraules de la seva exparella.

La família del periodista, la primera afectada

Si dissabte va parlar María Lapiedra, el passat dilluns fou el torn de Gustavo González, qui va enfrontar-se als col·laboradors de ‘Sálvame’, famèlics de respostes per part del paparazzi sobre les declaracions que la seva exparella va fer davant de Jorge Javier Vázquez. L’expectació era deguda al fet que la catalana, durant la seva entrevista de dissabte, no va dubtar en explicar detalls de la vida de Gustavo que afectaven directament a la seva família.

Tal com explicava el periodista, les paraules de María Lapiedra li van doldre molt, sobretot per haver nombrat els seus fills i haver insultat a la seva dona: «Els atacs que María ha fet cap a la meva exdona m’han semblat injustos i innecessaris», declarava Gustavo, visiblement enfadat. Respecte als insults que havia rebut Toñi, el paparazzi assegurava que «he parlat amb ella i li he demanat disculpes», confessava sobre la seva exdona.

Gustavo no entendió la actitud de María
Gustavo opina a 'Sálvame' sobre les declaracions de Lapiedra | Telecinco

 

Es confirma la ruptura: no és cap muntatge

Els rumors sobre un possible muntatge per pagar-se el casament cada cop queden més lluny de ser reals, i és que les paraules de l’exparella de Gustavo el van afectar molt; per ell, que l’actriu fes comentaris sobre els seus fills va ser molt dolorós: «Per a mi ha sigut un punt d’inflexió que fiqui els meus fills», assegurava davant les càmeres de ‘Sálvame’. «M’agradaria que digués clarament ‘demano disculpes als fills de Gustavo’», afirmava el col·laborador, explicant que perdonaria a María Lapiedra només si reconeixia públicament que s’havia equivocat. Tanmateix, confessava als col·laboradors que l’actriu era una dona «molt insegura i immadura».

  • També et pot interessar: Gustavo González podria haver iniciat una relació amb la germana de Risto Mejide

Molts dels companys del programa  es van posicionar a favor de l’exdona de Gustavo, Toñi, reclamant més contundència per part del fotògraf amb María Lapiedra. Un dels més implicats fou Kiko Hernández, que no va dubtar en dirigir-se cap a l’exdona de Gustavo per animar-la a actuar al respecte: «Si has vist el Deluxe, vés a una comisaria i posa una demanda, s’ha acabat la ximpleria». 

Kiko Hernández animaba a Toñi a que denunciara a María Lapiedra
Kiko Hernández aconsella a Toñi, exdona de Gustavo González, que emprengui mesures legals | Telecinco

 

Tot i això, el paparazzi no estava gaire d’acord amb la línia d’actuació proposada per Kiko. Gustavo va assegurar que «faria mal tornar a viure aquest enfrontament», i que mai aconsellaria a la seva exdona a demandar a María Lapiedra: «Faré de mediador, intentaré que no vagi a més».

La seva amiga el titlla de covard

Gema López, col·laboradora del programa i gran amiga del periodista, també es va pronunciar al respecte. Segons ella, Gustavo havia actuat com un covard i li recriminava enfadada que anés de víctima: «No vas tenir valor de trencar el teu primer matrimoni en condicions, vas forçar una ruptura mediàtica, vas donar el nom de María fora de temps i vas presentar els teus fills abans que la teva dona ho sàpigues», li recordava Gema ressentida.

  • Més informació relacionada: La presumpta infidelitat de María Lapiedra amb un amic de Gustavo González
Gema López llamó cobarde a Gustavo
Gema López dedica unes dures paraules al seu amic Gustavo González | Telecinco