Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Belén Esteban parlant al programa La Resistencia

Belén Esteban va demanar un préstec per culpa de Toño Sanchís

La col·laboradora de 'Sálvame' va haver d'anar al banc per pagar el seu deute amb Hisenda
 

La denúncia que va posar Belén Esteban al seu exrepresentant, Toño Sanchís, encara porta cua. Ara, la col·laboradora de 'Sálvame' ha confessat que per culpa d'ell va haver de demanar 700.000 euros al banc per poder pagar el seu deute amb Hisenda.

Belén va explicar aquest fet per deixar clar que la primera víctima d'aquesta situació és ella, ja que darrerament s'ha pogut veure a Toño passant un dels seus pitjors moments per la pèrdua de la seva casa. De fet, 'Sálvame' va retransmetre en directe la subhasta del seu habitatge i el reporter va tenir un petit enfrontament amb l'exrepresentant de 'La princesa del pueblo'.

Moments difícils

Davant d'aquesta situació, Belén va assegurar que ell mateix s'ha buscat el que li està passant i que només pot enfrontar-se a les conseqüències dels seus actes. A més, durant el programa 'Sábado Deluxe', va reconèixer que ella va perdre una casa que va comprar juntament amb el seu pare per culpa de les accions irregulars que va dur a terme Sanchís quan era el seu representant.

Sobre els moments en què Esteban va esbrinar «l'estafa» que havia fet Toño, la col·laboradora de 'Sálvame' va confessar que sempre va tenir el suport dels seus amics, la seva família i de la seva parella. Un dels moments més difícils per a 'La princesa del pueblo', va ser quan Hisenda li va comunicar la quantitat que devia pagar. «Vaig haver de demanar un préstec, que ja està pagat, al 7% d'interès, per poder pagar els 700.000 euros a Hisenda».

El suport de la seva parella

El dia abans d'anar al banc, Belén va recordar que va plorar de ràbia juntament amb Miguel. «He estat treballant tota la meva vida. Explicant la meva vida he guanyat diners a la televisió. Què jo m'hagi de veure així?», va sentenciar la col·laboradora de 'Sálvame'.

Belén Esteban i la seva parella Miguel
Belén Esteban i la seva parella Miguel | INFORMALIA

Finalment, Belén va dedicar aquestes paraules al que va ser el seu representant, Toño Sanchís: «Amb el que tu em pagaràs, jo pagaré el que em queda de la meva casa. I j quedaré lliure, no deuré diners a ningú perquè el primer que vaig fer va ser pagar a Hisenda 700.000 euros».

Belén Esteban i Toño Sanchís quan tenien una relació laboral
Belén Esteban i Toño Sanchís quan tenien una relació laboral | CEDIDA