Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la portada del llibre de La Veneno

El forense Frontela assegura que La Veneno va ser assassinada

El prestigiós forense explica que el cos de l’artista presentava clars símptomes de defensa abans de morir

La Veneno va morir fa uns anys en estranyes circumstàncies
La Veneno va morir fa uns anys en estranyes circumstàncies | Esdiario

 

Des de la mort de la coneguda artista espanyola, La Veneno, l’any 2016, han estat molts els rumors que explicaven que la seva mort no havia estat de forma natural. I és que tot i que el cos de Cristina Ortiz va ser trobat a casa seva amb un fort cop al cap, mai ningú va arribar a demostrar que havia estat assassinada de forma violenta  i el cas es va tancar.

Ara però, després d’uns anys de la seva mort, la família de La Veneno ha aportat noves proves que afirmarien que l’artista va ser assassinada brutalment.

Frontela convençut que La Veneno va ser assassinada

Mari Pepa, germana de La Veneno, ha estat qui acompanyada del prestigiós forense Frontela ha acudit a ‘Sálvame’ amb unes  imatges del cadàver de la seva germana  per aclarir públicament la mort de l’artista.

Mari Pepa, germana de La Veneno, defensa al programa 'Sálvame' que la seva germana va ser assassinada
Mari Pepa, germana de La Veneno, defensa al programa 'Sálvame' que la seva germana va ser assassinada | TELECINCO

L’informe de Frontela explica una situació totalment oposada a la primera autòpsia que se li va realitzar. En aquella autòpsia, s’explicava que l’artista havia pres una gran quantitat de somnífers que barrejats amb l’alcohol van fer que caigués al lavabo, fet que explicaria el fort cop que tenia al cap i que li va provocar la mort després de diversos dies en coma.

Una nova autòpsia

En aquesta nova autòpsia de Frontela s’evidencia que en la primera es van deixar de banda alguns aspectes molt importants que haurien evidenciat que l’artista va ser assassinada.

El nou informe en canvi, s’assegura que La Veneno es va intentar defensar abans de ser assassinada, ja que existeixen lesions de lluita o defensa en el cos de la víctima. Frontela defensa els seus arguments amb el fet que el cos presenta hematomes al llavi inferior, a la galta dreta i a les cames. «Va haver-hi accions de defensa. S’observen hematomes al dors dels dits índex i cor de la mà esquerra. Aquests hematomes no tenen aspecte de correspondre al suport de la mà a terra, sinó que amb algun objecte li van colpejar aquests dits quan la víctima intentava defensar-se». Frontela assegurava en les conclusions del seu informe que: «A aquesta dona la van matar. No tinc cap dubte».

  • També pots llegir: La segona autòpsia de La Veneno confirma la seva mort per accident

La Veneno va presagiar la seva mort

Imatge de la portada del llibre de La Veneno
Imatge de la portada del llibre de La Veneno | EL ESPAÑOL

Tot i la duresa de la mort de l’artista, aquesta tràgica notícia no va sorprendre el seu entorn més proper, ja que podríem dir que la coneguda artista va presagiar la seva mort. I és que així mateix ho va explicar Valeria Vargas dies abans de la seva mort. La biògrafa del llibre ‘Ni puta ni santa’, on La Veneno és la protagonista va admetre que ella mateixa va vaticinar la seva mort amb les següents paraules: «Quan surtin les meves memòries apareixeré morta. Vull que els diners del llibre siguin per la meva família i paguin la meva incineració».