Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Raquel González era l'encarregada de presentar els Esports

TVE destitueix la presentadora dels Esports, Raquel González

La que fins ara era presentadora de la secció d’Esports del ‘Telediario 1’ ha estat destituïda definitivament

Raquel González era l'encarregada de presentar els Esports
Raquel González era l'encarregada de presentar els Esports | TVE

 

En els darrers mesos els canvis són constants a la cadena televisiva TVE, i han passat unes quantes setmanes des que la periodista Raquel González no apareix presentant els Esports. Ara surten a la llum els motius de la seva absència a les notícies que Ana Blanco presenta cada tarda.

  • També et pot interessar:  Dures crítiques a TVE per la seva cobertura de la compareixença de Puigdemont

TVE ha destituït la periodista Raquel González

Tal com ha explicat  ‘La Coctelera’, TVE ha pres la decisió d’apartar la Raquel González de la secció d’Esports al  ‘Telediario 1’ d’Ana Blanco. Després de varius dies sense veure la periodista en escena,  la cadena ha fet pública la destitució de la periodista de manera definitiva com a presentadora de l’espai esportiu.

Sembla que aquest canvi forma part d’una estratègia planificada per la mateixa cadena pública i, encara que González no estarà al capdavant dels esports, continuarà dins l’àrea esportiva però dins l’equip de redacció exercint com la màxima responsable de la secció. Així doncs, la periodista prendrà el càrrec de directora del contingut esportiu.

Jesús Álvarez va ser destituït després de 29 anys al capdavant de la secció
Jesús Álvarez va ser destituït després de 29 anys al capdavant de la secció | TVE

 

Aquesta decisió ha tingut lloc pocs mesos després que Rosa María Mateo i Begoña Alegría, la nova directora dels informatius, apostessin per Raquel. La periodista va substituir a Jesús Álvarez l’any 2018, qui fins aquell moment havia estat el presentador dels Esports durant 29 anys.

Álvarez va iniciar la seva carrera com a presentador el 1977, i des de llavors va passar per gairebé totes les edicions dels ‘Telediarios’.  El periodista va ser destituït del seu càrrec per la nova directora i va ser enviat com a col·laborador de fortes a  ‘Más Desayunos’, el qual va ser cancel·lat a causa de la seva poca audiència.

Lourdes García Campos, el nou rostre dels Esports de ‘Telediario 1’

Ja es coneix la identitat de la substituta de Raquel González. Es tracta de Lourdes García Campos, una periodista que fins ara ocupava un lloc a la redacció d’Esports de TVE.

Lourdes García Campos serà el nou rostre dels Esports
Lourdes García Campos serà el nou rostre dels Esports | TVE

 

Gràcies a la seva presència a l’espai dirigit als Jocs Olímpics de Londres de 2012, Lourdes va esdevenir un dels rostres més representatius de la cadena per la seva participació en el programa  ‘Londres en juego’.

Ara, la carrera professional de la periodista ha fet un gran salt en convertir-se en presentadora dels Esports de ‘Telediario 1’ amb la veterana Ana Blanco.

  • També pots llegir:  La mansió de José Mota ha acabat esdevenint una ruïna econòmica