Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Pinto ha perdut la vida aquest dimecres

Mor José Pinto, mític exconcursant de 'Los Lobos' de '¡Boom!'

Pinto es va retirar fa uns mesos del programa d'Antena 3

José Pinto ha perdut la vida aquest dimecres
José Pinto ha perdut la vida aquest dimecres | Antena 3

 

José Pinto, mític concursant de 'Los Lobos' de '¡Boom!', ha mort aquest dimecres per causes naturals. Quan els serveis sanitaris han arribat, ja no es podia fer res i s'ha decretat la mort sobtada de l'exconcursant.

Cal recordar, que José Pinto va formar part de l'equip de 'Los Lobos' del programa d'Antena 3 '¡Boom!' durant 19 mesos, però el passat 18 de desembre va deixar l'equip després de 373 programes concursats. La seva raó va ser per motius personals i l'equip el va rellevar per Alberto Sanfrutos, que ja havia estat concursant en altres programes com 'Saber y Ganar'.

Segons comunica el mitjà ‘Salamanca24hores’, a primera hora del matí José Pinto va contactar amb l’alcalde de Casillas de Flores, el poble on residia, demanant-li ajuda per cuidar el guanyat, ja que es trobava malament. També es va avisar a l’equip mèdic, però una hora més tard només es va poder confirmar la seva mort. Segons fonts familiars se l'ha trobat assegut en una butaca a casa seva.

Els inicis de José Pinto a 'Los Lobos'

El mític exconcursant va entrar a formar part de l'equip de 'Los Lobos' quan Valentí, el seu creador, li va enviar una carta al seu poble oferint-li participar, això va ser perquè Pinto estava participant en aquell moment a 'Saber y Ganar'. Així Pinto va demanar que esperesin que acabés la seva participació en el concurs de La 2 i el temps establert per contracte per no participar en un altre programa d'aquestes característiques.  D'aquesta manera José Pinto va formar 'Los Lobos' juntament amb Erundino, Manu i Valentín. 

Erundino, Manu i Valentín i José van participar junts durant 373 programes de '¡Boom!',  sense arribar a emportar-se els diners però acumulant tal quantitat de diners que el programa els hi va repartir una part, tot i que continuaven participant. Els quatre junts s'han convertit en 'mítics' dins del programa i indispensables en la seva franja horària.