Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Sánchez en una roda de premsa

Els retocs estètics de Pedro Sánchez per millorar la seva imatge

Analitzem les diverses millores estètiques que el líder del PSOE ha dut a terme per millorar el seu aspecte

 

És sabut que Pedro Sánchez és un dels polítics més atractius del nostre país. Des de la seva primera aparició dins la política ha rebut multitud de floretes per part de moltes persones, fins i tot aquelles que no comparteixen els ideals del PSOEL’actual President del Govern gaudeix de tenir molts admiradors pel seu físic.

Els retocs estètics del president

No obstant això, la imatge de Pedro Sánchez no es redueix a la naturalitat i la bona herència genètica. Per millorar alguns trets físics, Sánchez s’ha sotmès a diversos tractaments estètics, i és per aquest motiu que el líder del PSOE està sent el focus d’atenció dels mitjans de comunicació.

Adéu a l’acne

Sembla que el polític hagi rejovenit des de la primera vegada que va aparèixer en el panorama polític. Una de les protagonistes dels retocs estètics ha estat la seva pell, ja que sembla que l’edat i l’estrès no l’afecta ni el més mínim.

Pedro Sánchez ja no té marques d'acne al rostre
Pedro Sánchez ja no té marques d'acne al rostre | VANITATIS

 

Mar Lázaro i Conchita Pinilla sotmeten a anàlisi el tractament que ha dut a terme Pedro Sánchez a la seva pell, i comenten que «el principal problema són les cicatrius de l’acne i per millorar-les podria haver-se fet un Resurfacing amb làser CO2 o un Erbium, ambdós amb escàner, perquè la recuperació sigui ràpida; sol ser d’uns 8 dies. El de CO2 és una mica menys agressiu, però ambdós estan indicats.

Pel que fa a les sessions, entre 1 i 3 són recomanades, fetes un cop al mes. El preu va des de 600 euros per sessió». La seva ocupada agenda ha portat al líder del PSOE a optar per un nou tractament que no l’obligui a romandre a casa durant dies.

Una mata de cabell ben cuidada

Per tal de semblar més jove el president ha canviat de tonalitat de cabell, ocultant les canes que fins ara eren pròpies de la seva imatge. El resultat és una mata de cabell més fosca, molt natural i brillant.

L’estilista Isaac Salido, propietari d’un saló de bellesa amb el mateix nom, ha assegurat que el President del Govern s’ha «sotmès a una coloració amb fang».

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Un somriure amable

Una de les parts del rostre que genera més confiança és el somriure, i dóna la sensació que el president n’és conscient. Tot i que Sánchez ja posseeix un bon somriure de manera innata, diversos experts han comentat que és possible que hagi realitzat un tractament d’ortodòncia o un blanqueig dental. D’altra banda, l’existència de petites imperfeccions anul·len aquesta teoria.

El President del Govern llueix un somriure molt amable
El President del Govern llueix un somriure molt amable | PR NOTICIAS

 

«Destaca que té els ullals superiors i els premolars una mica comprimits, així com un diastema (separació) entre les dents inferiors. Respecte a la dent 21 (un incisiu central superior) s’adverteix que està lleugerament més desgastat que l’11 (l’altre incisiu central superior)», afegeix el doctor Jorge Ferrús, qui opina que la seva dentadura no és excessivament blanca.