Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miguel Poveda ja no és amic d'Isabel Pantoja

Isabel Pantoja podria ser demandada per Miguel Poveda

L’entorn del cantautor de flamenc afirma que Miguel s’està plantejant interposar una demanda judicial a la cantant per un deute de gairebé 200.000 euros

Miguel Poveda ja no és amic d'Isabel Pantoja
Miguel Poveda ja no és amic d'Isabel Pantoja | LA COCTELERA

 

El passat cap de setmana, al programa de Telecinco ‘Socialité’ va sortir el rumor d’una possible demanda contra Isabel Pantoja per part del també cantant Miguel Poveda. Així doncs, sembla que  la cantant haurà de fer front a una altra qüestió judicial.

Miguel Poveda es planteja interposar una demanda a Isabel Pantoja

L’amistat entre els dos cantants podria travessar un mal moment per culpa d’uns tractes econòmics que han mantingut entre ells, ja que sembla que quan Isabel Pantoja va estar a la presó per la seva participació en el cas Malaya, el cantautor Miguel Poveda li va deixar uns 200.000 euros  perquè ella pogués pagar la fiança que li havia posat el jutge i així, sortir de la presó.

Miguel Poveda li va deixar diners en més d'una ocasió a Isabel Pantoja
Miguel Poveda li va deixar diners en més d'una ocasió a Isabel Pantoja | TELECINCO

Segons explicava algú proper en l’entorn de Poveda durant el programa de Telecinco, aquesta no hauria estat l’única vegada que li hauria deixat diners a Isabel. I a més, totes amb el mateix resultat, en cap cas Pantoja li hauria retornat les quantitats prestades.  

Tot fa pensar, que veient que aquesta situació ja s’ha allargat molt en el temps i que la cantant no disposaria dels diners per poder liquidar els deutes, Miguel Poveda està disposat a interposar una demanda i recórrer a la justícia  per aconseguir recuperar els prop de 200.000 euros que li deu la família Pantoja.

Miguel Poveda s'estaria plantejant demandar a la 'tonadillera'
Miguel Poveda s'estaria plantejant demandar a la 'tonadillera' | TELECINCO

Segons aquest confident, Isabel hauria assumit part del deute amb el cantant tot i que encara quedarien diners per pagar: «Ara mateix si Poveda li reclama alguna quantitat de diners i la vol demandar imagino que ella mateixa dirà que no té diners. Jo no crec que ella arribi a pagar els 175.000 euros», admetia.

Fa cinc anys va assegurar que no li havia fet cap préstec

Aquestes informacions que s’han fet públiques recentment, contradiuen el que el mateix Poveda va dir fa 5 anys a través d’un comunicat al programa ‘Sálvame’, en el qual assegurava que no li havia deixat diners a Isabel Pantoja com alguns col·laboradors havien insinuat: «No he rebut la petició per part de Doña Isabel Pantoja perquè li presti cap quantitat econòmica, si ho hagués rebut m’hauria negat rotundament a fer-li cap préstec».

  • També pots llegir: Isabel Pantoja, endeutada pels seus concerts cancel·lats a Amèrica

Missatge a les xarxes per ajudar a Isabel Pantoja

Per altra banda,  l’any 2014 el club de fans d’Isabel Pantoja va publicar un missatge a través de les xarxes socials, en el qual es demanava ajuda per la cantant i on hi figurava un número de compte bancari perquè qui volgués ingressés diners per intentar treure-la de la presó.

El missatge començava d’aquesta manera: «Des de l' ‘Asociación Cultural Buena Suerte, s’ha obert un compte bancari per tot aquell qui vulgui i ho desitgi, de manera totalment voluntària, faci l’aportació que consideri oportuna per col·laborar amb Isabel Pantoja a pagar la seva multa».

Aquest missatge va aixecar certa polèmica, ja que mentre alguns col·laboradors de Telecinco asseguraven que aquest missatge l’havien rebut de part de la família, com és el cas de Belén Esteban: «Anabel m’ha demanat 200.000 euros per la seva tieta» i Jorge Javier Vázquez, «Jo també he rebut la petició d’Anabel Pantoja», la mateixa neboda d’Isabel Pantoja assegurava que la iniciativa era cosa del club de fans de la cantant i que la seva família no tenia res a veure amb aquell missatge.

  • També pots llegir: Isabel Pantoja pateix un robatori a Cantora