Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isa Pantoja i Asraf Beno.

Asraf i Chabelita ingressen a urgències després d'una baralla en una discoteca

La nit de dissabte, la parella d'Isa Pantoja va acabar a l'hospital a causa d'una ferida produïda durant una trifulga nocturna

 

 

El programa ‘Socialité’ donava la notícia que Chabelita i Asraf havien passat la nit de dissabte a les urgències d’un hospital madrileny. La que havia començat com una nit normal de festa, havia acabat de mala manera, amb Asraf acudint a urgències per unes ferides, acompanyat de la seva parella, la filla d'Isabel Pantoja.

Maria Patiño desvelava que havien vist la parella entrant a urgències aquest cap de setmana i que un cop dins, van estar-hi durant dues hores. Tot fa indicar que la cosa no va ser massa greu, atès que van passar poca estona a urgències i que a més a més, van poder tornar a casa pel seu propi peu. Malgrat que cap dels dos ha volgut explicar què van fer a Urgències, Asraf sí que va voler confirmar que hi havia estat ingressat.

 

 

L'origen de la baralla, un malentès

Tot i el silenci dels implicats, hi ha testimonis que afirmen que tot es deuria a una baralla que hauria tingut lloc en una discoteca on la parella es trobava de festa. Un dels treballadors de la discoteca, Miguel Vila, que a més a més és exconcursant de ‘Gran Hermano’, explicava a ‘El programa de Ana Rosa’ que  a Asraf el va atendre una ambulància que es va desplaçar fins a la discoteca on estava.

 

Isa Pantoja i Asraf van acudir a urgències
Isa Pantoja i Asraf van acudir a urgències | TELECINCO

 

Pel que s’ha pogut saber, Asraf s’hauria vist implicat en una trifulga que hauria provocat que l’agredissin violentament. Tot hauria succeït a les 5.30 de la matinada, quan a causa d’un malentès entre ell i un grup de nois que es trobava també dins la discoteca, aquests  haurien acabat estampant-li una copa de vidre contra la cara provocant-li una important ferida del nas al front.

  

Una reportera d’Ana Rosa que ha pogut parlar amb Chabelita ha informat que la parella va acudir a la policia per denunciar els fets i que «deixi ben clar que ella estava fora de l’altercat.  Asraf s’havia emportat deu punts al front i la ferida era molt gorda.  L’origen del problema seria una sèrie de malentesos que no tenen res a veure amb la gelosia».