Belén Esteban va atacar a Isa Pantoja per haver convidat el pare d'Alejandro Albalá

Belén Esteban arremet contra Isa Pantoja: «Té poca dignitat»

La col·laboradora de 'Sálvame' critica a Isa per haver convidat el pare d'Albalá a la festa d'aniversari del seu fill

Fa pocs dies Isa Pantoja va celebrar un gran esdeveniment amb motiu de l’aniversari del seu fill Alberto, el qual va tenir amb la seva exparella Alberto Isla. El petit de 5 anys va celebrar per primera vegada l'aniversari amb la seva àvia, Isabel Pantoja, la qual cosa va cridar l’atenció de molts mitjans de comunicació.

No obstant això, l’absència de Dulce també va ser un fet polèmic, i la inesperada visita de José Manuel, el pare d’Alejandro Albalá, exmarit d’Isa i concursant de l’actual gal·la de 'GH DÚO', va causar molt rememori en els mitjans.

  • També pots llegir:  Kiko Hernández contra Anabel Pantoja: «Ets una gran mentidera»

Una presència inesperada

La notícia s’ha donat a conèixer a 'Sábado Deluxe', on l’esmentat aniversari ha estat analitzat fins al més mínim detall, opinant tant dels assistents i dels absents.  Tot i que ha cridat molt l’atenció que la 'tonadillera' hagi assistit a la festa del seu nét, el més sorprenent pels col·laboradors ha estat la presència del pare d’Alejandro Albalá.

És sabut que pare i fill no mantenen una molt bona relació, i que la relació entre Alejandro i Isa no va acabar gens bé. L’estranyesa de l’aparició d’aquesta persona va fer-se molt evident, i Anabel Pantoja, cosina de la mare del petit Alberto, no ha dubtat en afirmar al plató de 'Telecinco' que «jo no l’he vist en la meva vida. Ara mateix apareix aquí i jo no sé qui és».

Belén Esteban, sense pèls a la llengua

La col·laboradora no va guardar-se ni una paraula sobre la polèmica
La col·laboradora no va guardar-se ni una paraula sobre la polèmica | TELECINCO

 

Les imatges que evidencien l’assistència d’aquest convidat van ser analitzades per tot l’equip del plató de 'Sálvame'. Belén Esteban no va callar-se ni una paraula, i va respondre a Anabel Pantoja: «Tu vols que et doni una explicació de la presència d’aquell home? Ara mateix te la dono. La teva cosina no és que sigui una provocadora, és que té uns despropòsits...».

A més a més, va afegir sense reparacions: «La teva cosina fa això perquè se’n parli, aquí, a 'Sálvame'... i així d’aquí a dues o tres setmanes sortir a 'Lecturas'. És la teva cosina. I a mi no m’importa, que cadascú convidi a qui vulgui al seu aniversari».

Disputa entre Anabel i Belén Esteban

Davant les dures paraules de Belén Esteban, Anabel va esforçar-se per defensar a la seva cosina, tal com faria amb qualsevol membre de la seva família, i va insistir en el fet que tothom pot convidar a qui vulgui a la festa d’aniversari del seu fill. Belén no va trigar a respondre:  «Quina poca dignitat té la teva cosina! Quan sap que aquest home l’ha gravat a casa seva parlant de coses privades i sap que les ha portat al meu programa per vendre-les».

Tanmateix, fent referència a Paz, exdona del pare d’Alejandro i mare d’aquest,  li va recriminar:  «Canvia la cara, passa. Que trist que un pare no vegi els seus fills que té grans i que a sobre digui que el fill de Chabelita és com el seu nét. Vinga!».

De fet, la mare d’Albalá va mostrar-se confosa amb l’aparició del seu exmarit mostrant una relació propera amb Isa Pantoja, ja que és conscient que la jove ha parlat de temes molt íntims d’Alejandro: «M’ha dolgut molt la traïció que el meu ex ha fet al meu fill».

  • També et pot interessar:  Belén Esteban confessa que el seu germà pateix fibromiàlgia