IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jorge Javier Vázquez és durament criticat a les xarxes socials

El presentador va realitzar un comentari a favor del concursant Antonio Tejado, el qual és un dels nominats d’aquesta setmana de 'GH DÚO'

Jorge Javier Vázquez torna a protagonitzar una polèmica
Jorge Javier Vázquez torna a protagonitzar una polèmica | TELECINCO

L’actual edició de 'GH DÚO' està sent una de les més polèmiques que hi ha hagut fins ara. Segons ha explicat 'La Coctelera', a més de sobresortir la peculiar relació d’Antonio Tejado i María Jesús Ruíz, el reality no es viu solament dins la casa de Guadalix de la Sierra.

El contingut del programa és comentat i debatut constantment, a més de no passar per alt cap actitud dels participants. No obstant això, hi ha opinions que tenen més magnitud que d’altres, sobretot si provenen del mateix presentador de 'GH DÚO', Jorge Javier Vázquez.

  • També pots llegir: 'GH DÚO': L'expulsat del pròxim dijous acumula ja un 63,3%

El presentador es posiciona a favor d’Antonio Tejado

Jorge Javier Vázquez és conegut per no ser imparcial amb les seves opinions i sovint fer comentaris de caràcter polític, un fet que desaprova l’audiència que el segueix.

El presentador de 'Telecinco' torna a ser el protagonista d’una polèmica d’aquesta setmana per haver declarat públicament a favor d’Antonio Tejado, un dels nominats de 'GH DÚO' juntament amb Carolina Sobe i Juan Miguel.

Antonio Tejado a 'Gran Hermano Dúo'
Antonio Tejado a 'Gran Hermano Dúo' | TELECINCO

 

Sabent perfectament que la seva opinió arriba una multitud de públic, Jorge va aprofitar el seu poder mediàtic per realitzar un al·legat a favor del concursant: «Antonio Tejado és trampós, mentider, manipulador, bromista, divertit, barrilaire, simpàtic i molt sexual. O sigui, un concursant de reality de primeríssima categoria. Va fracassar a 'Supervivientes', però a 'GH DÚO' ha fet un gir i mereix arribar lluny perquè s’entrega, perquè ho viu».

La fama de Jorge Javier Vázquez de no tenir cap reparació per parlar del que vulgui es demostra amb aquest fet, ja que no ha dubtat a insistir diverses vegades en què el seu favorit per guanyar aquesta batalla és Antonio Tejado.

«Sentimentalment, Antonio és una bata de cua errant, una copa de fi al migdia, un acord de guitarra al capvespre i un glopet de whisky ben carregadet a la mitjanit. En definitiva: una bomba de rellotgeria. Confiava en ell, però les meves expectatives s’han vist superades».

 

Criticat a les xarxes socials

Les crítiques no van trigar a arribar i han estat molts els qui han criticat durament l'actitud de Jorge Javier Vázquez per estar defensant a un concursant nominat.

L'opinió defensada pels detractors és que no estava sent imparcial dins el concurs: «Jorge Javier, no et pots posicionar a favor de cap concursant com a presentador professional que ets... Jo sóc una fanàtica teva des de sempre, però aquesta vegada sembla que no has estat correcte... L'audiència és sobirana, i si Tejado no cau bé, no pots fer res».

D'altra banda, alguns internautes asseguraven que Jorge Javier no pot defensar a algú «misogin, mentider i manipulador». «Ja està bé de protegir a espècimens d'aquest tipus», declarava una de les seguidores.

  • També et pot interessar: La misteriosa mort de Natacha Jaitt, exconcursant de ‘Gran Hermano 6’

Comentaris

envia el comentari