Chelo García Cortés se sotmet a un retoc estètic facial

La col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat el procés de «centrifugat de sang» pel qual ha passat per preparar-se per l’entrada a 'Supervivientes'

Chelo s'ha sotmès a un tractament estètic per rejovenir el seu rostre
Chelo s'ha sotmès a un tractament estètic per rejovenir el seu rostre | TELECINCO

El compte enrere ha començat per l’arribada de la pròxima edició de 'Supervivientes' i molts dels seus concursants ja han estat anunciats, tot i que hi ha participants que encara es mantenen en secret. Un exemple és la col·laboradora Chelo García Cortés, qui aquests dies ens ha estat donant pistes sobre els preparatius que està duent a termeabans de l’arribada a l’illa d’Hondures. I és que ha declarat haver-se sotmès a un tractament estètic per poder estar perfecte abans de l’inici del concurs de supervivència.

El seu nou rostre

És sabut que Chelo va intentar en edicions passades entrar com a participant en el 'reality', però per motius que desconeixem no va ser fer-se realitat. Encara no se sap amb certesa si aquest serà l’any en què pugui dur a terme el viatja a Hondures, però sí que sabem que ha volgut renovar la seva imatge mitjançant un tractament estètic del qual fins ara no havia parlat.

Tal com ha explicat la col·laboradora, ha decidit sotmetre’s a un retoc estètic per lluir un rostre més brillant, vital i juvenil: «M’estic reforçant amb factors creixement». El procediment de la tècnica estètica que ha dut a terme Chelo és el següent: es tracta d’injectar-se la teva mateixa sang centrifugada en el rostre per tal de donar un aspecte molt més jove al teu rostre.

«Et fan una analítica, i si realment tens una bona analítica, et centrifuguen la sang», explicava la col·laboradora, deixant una mica confosos els seus companys de plató. Són moltes les celebrities que han realitzat aquest retoc estètic, i el millor d’aquest tractament és que la interessada no necessita passar pel quiròfan, la qual cosa evita haver de desatendre l’activitat laboral.

El «centrifugat de sang»

Els col·laboradors de 'Sálvame' no acabaven d’entendre molt bé què volia dir Chelo amb l’expressió «centrifugat de sang», i Diego Arrabal va atrevir-se a fer alguna broma al respecte.

Diego Arrabal va fer alguna broma de mal gust sobre el tractament estètic de Chelo
Diego Arrabal va fer alguna broma de mal gust sobre el tractament estètic de Chelo | TELECINCO

 

Segons van saber després, el tractament s’inicia amb l’extracció d’una petita mostra de sang que més endavant se centrifugarà juntament amb una dosi de clorur càlcic. D’aquesta barreja s’obtenen dues parts diferenciades, i tot seguit s’extreuen les plaquetes i s’injecta la dosis a la zona que es vol tractar a través de la tècnica coneguda com a mesoteràpia, és a dir, injeccions en petites dosis.

Els retocs estètics dels altres col·laboradors

Chelo no ha estat l'única en sotmetre’s a un tractament estètic, i alguns companys van animar-se a explicar les seves experiències amb les operacions estètiques. Gustavo, per exemple, va confessar haver-se injectat vitamines, tot i que els altres col·laboradors no van atrevir-se a parlar dels seus retocs.

L’experiència de María Patiño

La periodista ha passat fins a 3 vegades per quiròfan per millorar l’aspecte del seu coll. La primera vegada va ser per sotmetre’s a una rinoplàstia i la segona per elevar el seu pit.

Mila Ximénez i el seu 'lífting' facial

Mila Ximénez va sotmetre's a un 'lífting' després de tornar de l'illa d'Hondures
Mila Ximénez va sotmetre's a un 'lífting' després de tornar de l'illa d'Hondures | TELECINCO

 

Després de la seva estada a 'Supervivientes' Mila va prendre la decisió d’operar-se amb els millors cirurgians per rejovenir el seu rostre. L’operació va fer que hagués d’absentar-se uns mesos de televisió, però gràcies a això va poder recuperar-se amb tot el temps que va necessitar.


Comentaris

envia el comentari